Print Friendly, PDF & Email

Google Aktivitet eller MyActivity er at spore dine aktiviteter på Google og alle Google-relaterede tjenester som Google Map, YouTube, Google Kalender og dusinvis af andre applikationer relateret til denne gigant på nettet.

Den største fordel ved Google Aktivitet er at have en detaljeret historie om alle dine søgninger og onlineaktiviteter på Google-tjenester, en god måde at finde dine søgninger på eller for at finde en YouTube-video, du har set før.

Google fremhæver også sikkerhedsaspektet ved denne indstilling. Da Google Aktivitet gemmer al aktivitet på din konto, kan du hurtigt finde ud af, om nogen bruger din Google-konto eller din computer uden din viden.

Faktisk, selv under et hack eller en identitetstyveri, vil du være i stand til at bevise den bedrageriske brug af din konto via Google Activity. Nyttigt, hvis du har en vigtig position, der kan blive kompromitteret, hvis den bruges af en tredjeperson; især på det professionelle niveau.

Hvordan får jeg Google-aktivitet?

Uden at vide det, har du sandsynligvis allerede Google-aktivitet! Faktisk startes applikationen direkte, hvis du har en Google-konto (som du f.eks. Kunne have oprettet ved at åbne en Gmail-adresse eller en YouTube-konto).

For at komme dertil skal du bare gå til Google, vælge applikationen "Min aktivitet" ved at klikke på gitteret øverst til højre på skærmen. Du kan også gå der direkte via følgende link: https://myactivity.google.com/myactivity

LÆS  Excel Tips Første del-doping din produktivitet

Du får adgang til en række oplysninger, en detaljeret historie om dine aktiviteter, statistikker over fordelingen af ​​brugen af ​​forskellige programmer af firmaet og mange andre mere eller mindre vigtige funktioner. Adgang er hurtig og bekvem, du har ingen undskyldning for ikke at gå der og kontrollere din aktivitet regelmæssigt.

Hvordan administrerer jeg min aktivitetshistorik?

Da Google Aktivitet er forbundet direkte til din Google-konto og ikke til din computer eller smartphone, kan du ikke blot slette din computers browserhistorik eller gå til privat browsing for at nulstille dine kontosporingsoplysninger.

Hvis du er mere end én til at bruge den samme Google-konto, vil du måske holde din have hemmelige af egne grunde, og du vil derfor begrænse eller fjerne denne applikation, der overvåger dine aktiviteter. Faktisk kan denne operation let mislykkes, men der er en løsning.

Gå ikke i panik, Google tilbyder dig simpelthen at gå til programmets dashboard for at slette bestemte navigationsoplysninger med et par klik eller ganske enkelt at deaktivere aktivitetssporing ved at klikke på "aktivitetskontrol" og derefter ved fjerne markeringen af ​​noget, du vil holde "hemmeligt", når du er på Internettet.

Så, om du er helt afhængig af denne funktion, eller du finder det oprørende og farlig for at have denne form for aktivt værktøj skal du hurtigt gå til Google Activity og konfigurere overvågningen af ​​din konto efter eget valg!

LÆS  Ordbehandlingssoftware