Tulosta ystävällinen, PDF ja sähköposti

Google-toiminto tai MyActivity on seurata toimintaa Googlessa ja kaikissa Googlen palveluissa, kuten Google Mapissa, YouTubessa, Google-kalenterissa ja kymmeniä muita tämän verkon jättiläisten sovelluksia.

Tärkein etu Googlen toiminta piilee jonka yksityiskohtaisen historian kaikkien tutkimusta ja online-toimintaan Googlen palveluista, hyvä tapa löytää tutkimusta tai esimerkiksi löytää YouTube-video olet katsellut ennen.

Google korostaa myös tämän vaihtoehdon suojausominaisuutta. Koska Google-toiminto tallentaa kaiken tilisi toimintaan, voit nopeasti selvittää, käyttävätkö joku Google-tilisi tai tietokoneesi tietämättäsi.

Jopa hakkeroinnin tai henkilöllisyysvarkauden aikana pystyt todistamaan tilisi vilpillisen käytön Google Activityn kautta. Hyödyllinen, jos sinulla on tärkeä asema, joka voi vaarantua, jos kolmas osapuoli käyttää sitä. erityisesti ammattitasolla.

Kuinka saan Google-toiminnan?

Tietämättä sitä sinulla todennäköisesti on jo Google-toimintaa! Itse asiassa sovellus käynnistetään suoraan, jos sinulla on Google-tili (jonka olisit voinut luoda esimerkiksi avaamalla Gmail-osoitteen tai YouTube-tilin).

Pääset sinne vain siirtymällä Googleen, valitsemalla Oma toiminta -sovelluksen napsauttamalla ruudukkoa näytön oikeassa yläkulmassa. Voit myös mennä sinne suoraan seuraavan linkin kautta: https://myactivity.google.com/myactivity

LUE  Tutustu AccountKilleriin, yleiseen käyttöoppaaseen, joka auttaa sinua pääsemään eroon rikollisista tileistä.

Saat käyttöösi erilaisia ​​tietoja, toiminnan yksityiskohtaista historiaa, tilastoja yrityksen eri ohjelmien käytön jakelusta sekä monia muita tai vähemmän tärkeitä ominaisuuksia. Pääsy on nopeaa ja kätevää, sinulla ei ole mitään tekosyytä olla tekemättä sinne ja tarkista säännöllisesti toimintaa.

Kuinka hoidan toimintahistoriaani?

Koska Google-aktiviteetti on yhdistetty suoraan Google-tiliisi eikä tietokoneeseen tai älypuhelimeen, et voi enää yksinkertaisesti poistaa tietokoneesi selaushistoriaa tai siirtyä yksityiseen selaamiseen, jotta voit nollata tilisi seuranta-informaation.

Jos olet useampi kuin yksi käyttää samaa Google-tiliä, voit pitää puutarhan salaisuutesi omien syiden takia ja haluat siis rajoittaa tai poistaa tämän sovelluksen, joka seuraa toimintaa. Itse asiassa tämä toimenpide voi helposti olla epämiellyttävä, mutta siinä on ratkaisu.

Älä paniikkia, Google yksinkertaisesti tarjoaa sinun mennä sovelluksen hallintapaneeliin tiettyjen navigointitietojen poistamiseksi muutamalla napsautuksella tai yksinkertaisesti deaktivoida toiminnan seuranta napsauttamalla "toiminnan hallinta" ja sitten poistamalla kaikki valinnat, jotka haluat pitää "salaisina", kun olet Internetissä.

Joten, oletko täysin riippuvainen tälle ominaisuudelle tai miltä sinusta tuntuu olevan ylivoimainen vaarallinen Jos sinulla on tällainen aktiivinen työkalu, siirry nopeasti Google-aktiviteetteihin ja määritä tilisi valvonta mielesi mukaan!

LUE  Paras online-työkalu tekstin tai sivun kääntämiseen