Print Friendly, PDF & Email

Pegawe ngirim panjaluk cuti marang majikane ing kerangka PTP paling anyar 120 dina sadurunge miwiti tumindak latihan nalika ana gangguan terus-terusan karya paling sethithik nem sasi. Yen ora, panjalukan iki kudu dikirim ora luwih saka 60 dina sadurunge miwiti tumindak latihan.

Keuntungan saka cuti sing dijaluk ora bisa ditolak dening majikan mung yen karyawan ora netepi syarat kasebut ing ndhuwur. Nanging, penundaan cuti bisa dileksanakake yen ana akibat sing ngrugekake kanggo produksi lan operasi perusahaan, utawa yen proporsi karyawan ing wektu sing padha ora ana ing cuti iki nuduhake luwih saka 2% saka total tenaga kerja perusahaan.

Ing konteks iki, durasi cuti transisi profesional, diasimilasi menyang periode kerja, ora bisa dikurangi saka durasi cuti taunan. Iku dijupuk menyang akun ing pitungan saka senioritas pegawe ing perusahaan.

Pegawe tundhuk karo kewajiban rawuh minangka bagéan saka kursus latihan. Dheweke menehi bukti kehadiran majikane. Pegawe sing, tanpa alesan

maca  Covid-19: revaluasi lembur ing rumah sakit