Pegawe ngirim menyang Transitions Pro panjalukan kanggo dhukungan finansial kanggo proyek transisi profesional sawise persetujuan majikan kanggo entuk manfaat saka cuti transisi profesional. Panjaluk iki kalebu katrangan babagan proyek latihan maneh lan kursus pelatihan sing direncanakake.

Kanggo dipandu ing pilihan latihan maneh lan ngrampungake file, karyawan bisa entuk manfaat saka dhukungan saka penasihat pangembangan profesional (CEP). CEP ngandhani, nuntun lan mbantu pegawe kanggo nggawe proyek kasebut kanthi resmi. Dheweke ngusulake rencana pendanaan.

Transitions Pro mriksa file karyawan. Dheweke verifikasi manawa karyawan kasebut tundhuk karo syarat akses menyang PTP. Dheweke verifikasi manawa proyek latihan maneh ora kalebu kewajiban majikan kanggo adaptasi buruh menyang papan kerja, owah-owahan ing lapangan kerja lan terus kerja. Dheweke mriksa relevansi proyek profesional miturut kritéria kumulatif ing ngisor iki:

Konsistensi saka TPP : owah-owahan profesi kudu mbutuhake completion saka latihan sertifikat. Ing konteks iki, pegawe kudu nuduhake ing file kang kawruh saka aktivitas, kahanan

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Part-time: ngluwihi wektu kerja sing sah nyebabake panjaluk kontrak full-time