Print Friendly, PDF & Email

Uji coba sing diawasi ditujokake kanggo karyawan, kalebu pensiunan cacat mati kerja, kalebu magang, buruh sauntara lan trainee pelatihan kejuruan.
Perlu dicathet yen uji coba sing diawasi uga mbukak kanggo karyawan sing wis bali menyang kerja paruh wektu kanggo alasan terapeutik utawa kanggo kerja sing diadaptasi utawa paruh wektu.

maca  Pengangguran parsial: owah-owahan apa kanggo karyawan ing sektor sing paling kena pengaruh?