Kanthi gati kanggo biaya pendidikan, pegawe mobilizes hak kadhaptar ing pribadi training akun (CPF) supaya bisa mbiayai kursus latihan. Dheweke uga bisa entuk manfaat saka pendanaan tambahan sing dibayar kanggo Transitions Pro dening penyandang dana sing sah kanggo nggawe pembayaran ing CPF (OPCO, majikan, panguwasa lokal, lsp.). Ing konteks iki, Transitions Pro nanggung biaya pendidikan. Dheweke uga nutupi biaya tambahan sing kalebu biaya transportasi, mangan lan akomodasi, ing kahanan tartamtu. Kanggo karyawan sing wis entuk poin ing akun pencegahan profesional (C2P), dheweke bisa nggunakake poin kasebut kanggo nambah akun latihan profesional. Kanggo informasi luwih lengkap, sampeyan bisa takon situs ing ngisor iki https://www.compteprofessionnelprevention.fr/home/salarie/vous-former/vos-demarches.html

Babagan remunerasi, Transitions Pro nyakup remunerasi karyawan sajrone kursus pelatihan, uga kontribusi jaminan sosial sing gegandhengan lan biaya legal lan kontrak. Remunerasi iki dibayar dening majikan marang pegawe, sadurunge dibayar maneh dening Transitions Pro sing kompeten.
Ing perusahaan sing kurang saka 50 karyawan, juragan entuk manfaat, ing panjaluke, saka mbalekake remunerasi sing dibayar lan kontribusi jaminan sosial sing sah lan konvensional ing wangun kemajuan, ing

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Aktivitas parsial: tarif sing ditrapake ing wulan April