Print Friendly, PDF & Email

CRPE bisa ditindakake ing perusahaan karyawan utawa ing perusahaan liyane. Ing loro kasus kasebut, implementasi CRPE tundhuk:

Saka a Konvènsi ditandatangani dening pegawe, majikane lan dana asuransi kesehatan utami utawa dana jaminan sosial umum, miturut kasus;
Lan a addendum kanggo kontrak Employment ditandatangani dening karyawan.

Persetujuan kasebut ditularake dening dana asuransi kesehatan utama utawa dana jaminan sosial umum, miturut kasus kasebut, kanggo informasi menyang direktorat regional kanggo ekonomi, lapangan kerja, tenaga kerja lan solidaritas (DREETS).

Informasi ing ngisor iki kalebu ing perjanjian pelatihan ulang kejuruan perusahaan:

Le jumlah kompensasi dibayar kanggo pegawe. Remunerasi iki ora bisa kurang saka remunerasi karyawan sadurunge mandheg sadurunge CRPE;
La bagean saka remunerasi ditanggung dening juragan (utawa dening perusahaan tuan rumah gumantung apa CRPE ditindakake ing perusahaan pegawe utawa ing perusahaan liyane);
La pecahan saka remunerasi dijamin dening CPAM utawa CGSS gumantung ing kasus. Jumlah

maca  Tujuan kanggo sukses: dadi siswa super!