Print Friendly, PDF & Email

Marc Jouenne, Direktur Sumber Daya Manusia ing Airbus Atlantic lan Thibaut Guilluy, Komisaris Tinggi kanggo Ketenagakerjaan lan Komitmen Perusahaan wis nandhatangani perjanjian kemitraan kanggo melu ing kerangka kerja kasebut. "1 wong enom, 1 solusi" rencana lan piranti "Perusahaan Komitmen".

Ing solidaritas karo upaya sing diwiwiti ing tingkat nasional lan terus-terusan tumindak sing ditindakake kanggo wektu sing suwe dening Airbus lan STELIA Aerospace kanggo latihan wong enom lan integrasi menyang papan kerja, perusahaan anyar Airbus Atlantic, digawe. tanggal 1 Januari 2022, ing taun 2022, rekrut luwih saka 700 wong ing kontrak permanen, nglatih luwih saka 220 wong enom ing kontrak kerja-sinau, nggabungake 500 wong enom ing konteks internship sing terintegrasi menyang sekolah, lan ningkatake integrasi meh 700 wong golek kerja lapangan kerja lan promosi pengetahuan aeronautika ing Prancis.

Liwat perjanjian kemitraan iki, Airbus Atlantic wis setya ing sawetara segmen, yaiku:
Rekrutmen lan latihan wong enom ing umur telung puluh lan sing golek kerja ing profesi aeronautika ing 2022;
Mentoring, minangka bagéan saka rencana "1 wong enom, 1 mentor";

maca  Latihan FNE: ngakses dana tambahan kanggo mbiayai latihan!