Iki minangka siji-sijine kursus basa Prancis sing ngidini sampeyan nambah produktivitas kanthi cepet lan gampang.

Ing kursus iki, sampeyan bakal sinau 26 cara kanggo nambah produktivitas.

Akeh sing mbokmenawa mikir sampeyan ora duwe wektu, lan sampeyan bisa uga mikir bab sing padha nalika teka ing kaca iki. Nanging masalahe dudu yen sampeyan ora duwe wektu, nanging sampeyan ora nggunakake kanthi bener. Iki nyebabake penurunan produktivitas.

Kursus iki ngemot 26 tips kanggo mbantu sampeyan nggunakake wektu kanthi luwih efektif ing kantor lan ing omah.

Iki uga nuduhake carane nggawe mantra lan menehi saran babagan cara nggunakake dhaptar sing beda-beda gumantung saka kahanan. Nanging, ana uga tips umum sing bisa digunakake preduli saka ngendi sampeyan lan karo sapa. Kanthi cara iki, sampeyan bisa nggawe kahanan sing dikarepake.

Apa wae sing diarani, produktivitas minangka seni. Saiki ayo ndeleng kepiye sampeyan bisa luwih produktif kanthi nggawe lan nggunakake saringan ing obrolan lan proyek.

Aku milih format ultra-shrunken iki amarga kelas wolung jam ora cocog karo sampeyan. Saben video dawane sawetara menit, gampang ditonton, lan dirancang kanggo nambah produktivitas sampeyan. Nambah produktivitas sampeyan mesthi wae. Tetep semangat lan percaya karo aku lan tim kanggo ngrungokake nalika sampeyan butuh pitulung.

maca  Nguasai reputasi digital sampeyan

Terusake Pendidikan Gratis ing Udemy→