Rincian kursus

Apa sampeyan golek kerja utawa magang? Sampeyan ora ngerti ngendi arep miwiti, carane nerusake lan apa mikir reaksi saka recruiters? Ing kursus iki, Christel de Foucault, penulis babagan teknik telusuran kerja lan branding majikan, menehi sepuluh tips kanggo nggayuh proyek sing sampeyan impen. Sampeyan bakal ngerti manawa penting kanggo takon dhewe pitakonan sing bener kanggo nemtokake wilayah riset sampeyan. Sampeyan uga bakal weruh carane posisi dhewe lan ngadeg metu ...

Latihan sing ditawakake ing Linkedin Learning nduweni kualitas sing apik. Sawetara wong ditawakake kanthi gratis sawise mbayar. Dadi, yen topik narik minat sampeyan ora ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise ndhaptar, batal nganyari maneh. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal dikenani biaya sawise masa uji coba. Kanthi sewulan sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Terus maca artikel ing situs asli →

maca  Ekosistem Sampurna Kanggo Gampang Didol ing Facebook