Print Friendly, PDF & Email

Nalika pamrentah pajak ora ngandhani tarif babagan framework pajak penahanan, kanggo karyawan tartamtu, tarif netral kudu ditrapake. Tingkat iki, sing sampeyan nemtokake, disetel nggunakake tabel tarif standar. Kisi-kisi kasebut ditambah karo undang-undang keuangan 2021.

Pajak nahan: tingkat sing dicekel

Minangka bagean saka pajak sing dicekel, pejabat pajak menehi tarif pajak kanggo saben karyawan.

Ana sawetara cara kanggo nemtokake tarif levi iki:

  • tarif utawa tarif ukum umum sing diwilang kanggo kluwarga pajak adhedhasar asil ngasilake pajak penghasilan pungkasan pegawai;
  • tingkat individualisasi sing dadi pilihan kanggo pasangan sing wis nikah utawa digandhengake karo PACS. Tarif kasebut disetel kanggo saben pasangan miturut penghasilan pribadi. Penghasilan umum kluwarga pajak tetep kena tarif pajak kluwarga ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Pambuka kanggo STAPS