Print Friendly, PDF & Email

Akeh kabutuhan sing wis dingerteni dening CPNEF nanging rong tema penting lan dadi subyek dhukungan langsung (Tahap 1).

1. Ing latihan resume kanthi pasuryan. Iki babagan:

kanggo nampani masarakat kanthi referensi babagan proyek struktur kanthi nggabungake "gerakan penghalang" lan langkah "jarak fisik", supaya keamanan karyawan, sukarelawan lan pangguna, selaras karo kegiyatan lan bab prinsip intervensi struktur.

Manungsa waé bakal diwenehi perhatian kanggo pamirsa, utamane bocah lan bocah enom, sing bisa uga menehi pitakon lan menehi akibat moral lan emosional amarga konteks sing ngalami kurungan.

kanggo ngetrapake proyek struktur nalika adaptasi karo postur peserta ing tatap muka pendhidhikan, uga pendekatan pendhidhikan sajrone kegiyatan karo pamirsa sing disambut.

2. Latihan manajemen tim ing konteks pangembangan teleworking utawa kegiatan aktif maneh, nanging uga "istirahat sementara" karo lingkungan profesional kanggo para karyawan ing sawetara pengangguran / mandheg ngremehake: animasi tim, tindak lanjut saka prestasi, komunikasi, pangopènan kohesi saka tim lan

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Cara nggawe kaca panangkepan