Yen ditrapake, para pengusaha uga kudu memenuhi tenggat wektu tartamtu sing dadi tolok ukur ing penyelenggaraan dialog sosial karo staf utawa perwakilan serikat pekerja babagan masalah pelatihan kejuruan ing perusahaan kasebut. Mula, manajemen diwajibake diskusi kanthi formal karo Komite Sosial lan Ekonomi (CSE) liwat rong konsultasi tahunan babagan orientasi strategis perusahaan lan kabijakan sosial *.

Tanpa persetujuan perusahaan utawa cabang, kode tenaga kerja ora nemtokake jadwal kanggo konsultasi kasebut, sing kalebu macem-macem subjek: owah-owahan ing lapangan kerja, kualifikasi, program pelatihan multi-taun, magang lan, utamane, rencana pangembangan. katrampilan (PDC, rencana latihan sadurunge).

Cathetan: ora ana konsultasi rutin ing PDC minangka pelanggaran alangan kanggo perusahaan sing bisa ditindakake dening perwakilan staf, pendapat saka CSE nanging isih ana konsultasi ing kabeh kasus.

 Kanggo bagean kasebut, rong dina kerja sadurunge rapat CSE, anggota badan sing dipilih duwe kamungkinan ngirim cathetan tertulis menyang perusahaan sing menehi pitakon sing kudu diwenehake. Ing perusahaan sing paling ora ana 50 karyawan, perusahaan kudu menehi wakil karyawan kanthi