Print Friendly, PDF & Email

Latihan kanggo mbantu digitalisasi bisnis, Nalika nggunakake strategi sing tepat kanggo Jual liwat Instagram, Nggawe pariwara, Nggawe kampanye pemasaran.

Kanggo sampeyan sing pengin luwih maju, kita wis nggawe program sing paling lengkap kanggo mulang babagan digital babagan bisnis.

Ing taun 2021, pasar e-commerce wis ngluwihi 100 milyar euro Luwih saka 40 yuta wong Prancis wis tuku online. Mula, web kasebut nggambarake curug sing ora bisa dicegah para pedagang. Nanging kepiye sampeyan miwiti? Adol online tegese nggawe struktur khusus (nggawe perusahaan, analisis pasar, nggawe produk, pangembangan media digital) lan nggunakake strategi akuisisi sing relevan supaya bisa ngasilake lalu lintas lan ngonversi klien.

Saben manajer toko online kudu nggawe identitas kanggo awake dhewe liwat pemasaran supaya bisa unggul saka kompetisi. Nalika ing sawetara kasus, mesin utama ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  U2F2: Nyegah ancaman phantom ing FIDO / U2F