Bisa dijaluk dening dokter kerja, dokter sing nambani / prescriber cuti sakit, penasehat medis asuransi kesehatan utawa dening karyawan. Kanthi atine, majikan ngandhani karyawan babagan kemungkinan njaluk kunjungan pra-pemulihan iki dhewe. Informasi iki umpamane diprodhuksi sajrone rapat penghubung.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Tembung | Gawe resume modern