Print Friendly, PDF & Email

Dina iki, kita kepengin nggawe urip sampeyan luwih gampang kanthi langsung mangsuli pitakon sing wis kakehan takon: carane sukses sinau basa ? utawa apa angel sinau basa? utawa kenapa ana sing nindakake ... lan liyane, ora? We mbukak kene ing 5 faktor utama kanggo sukses sinau basa.

Kita wis ngewangi wong sinau basa, ing saindenging jagad, luwih saka 10 taun (nganti saiki, ing taun 2020). Kita duwe kesempatan kanggo ngrembug karo mayoritas, lan kanggo nemokake masalah lan kesulitane. Lan amarga komunitas kita saiki nglumpukake luwih saka 10 yuta wong, mula menehi saran! Dadi, kita duwe ide sing jelas babagan apa sing bisa digunakake lan apa sing ora sinau.

Apa 5 faktor utama sing sukses sinau basa asing? 1. Motivasi

Kita wis ngerti manawa wong sing paling motivasi entuk asil sing paling apik, lan paling cepet. Aku seneng mikir manawa motivasi kaya bahan bakar lan sinau basa, lelungan ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  URSSAF: apa sing digunakake kanggo kontribusi sosial?