Print Friendly, PDF & Email

Wawancara profesional: wawancara sing beda karo wawancara pambiji

Kabeh perusahaan kudu nyiapake wawancara profesional karo karyawan, ora preduli saka tenaga kerjane.

Wawancara iki fokus ing karyawan lan karir profesional. Sampeyan ngidini sampeyan ndhukung luwih dhisik babagan prospek pangembangan profesional (pangowahan posisi, promosi, lsp), lan kanggo ngenali kabutuhane pelatihan.

Intine, wawancara profesional kudu dilakoni saben 2 taun sawise gabung karo perusahaan kasebut. Ing pungkasan 6 taun, wawancara iki ndadekake bisa nggawe inventaris ringkesan babagan karir profesional karyawan kasebut.

Wawancara profesional uga ditawakake kanggo karyawan sing nerusake kegiyatane sawise ora ana.

ora, sampeyan ora bisa nerusake evaluasi karya karyawan sajrone wawancara profesional iki.

Sejatine, evaluasi profesional ditindakake sajrone wawancara kapisah nalika sampeyan nggawe asil taun kepungkur (misi lan kegiyatan sing ditindakake kanthi tujuan sing ditemtokake, kesulitan sing ditemokake, poin sing kudu ditambahake, lan liya-liyane). Sampeyan nemtokake target kanggo taun ngarep.

Wawancara pambiji opsional ora beda karo wawancara profesional.

Nanging, sampeyan bisa nindakake loro wawancara kasebut kanthi berturut-turut, nanging kanthi ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Pambuka dagang Forex sajrone 1 jam!