Print Friendly, PDF & Email

Pangopènan profesional: wawancara taunan lan perawatan "inventaris" saben 6 taun

Saben 2 taun, miturut prinsip, sampeyan kudu nampa karyawan (manawa ana ing CDI, CDD, full-time utawa paruh) minangka bagean saka wawancara profesional. Frekuensi iki kabiji saka tanggal nganti saiki, saben rong taun.

Wawancara tahunan iki fokus ing karyawan lan karir profesional. Sampeyan ngidini sampeyan ndhukung luwih dhisik babagan prospek pangembangan profesional (pangowahan posisi, promosi, lsp), lan kanggo ngenali kabutuhane pelatihan.

Wawancara profesional uga ditawakake kanggo karyawan sing nerusake kegiyatan sawise absen tartamtu: cuti bersalin, cuti pendhidhikan wong tuwa (full utawa sebagean), cuti pengasuh, cuti adopsi, cuti sabatikal, periode mobilitas sukarela sing aman, wektu istirahat penyakit dawa utawa ing pungkasan mandat serikat.

Ing pungkasan 6 taun, wawancara iki ndadekake bisa nggawe inventaris ringkesan babagan karir profesional karyawan kasebut.

Kesepakatan perusahaan utawa, yen gagal, perjanjian cabang bisa uga nemtokake frekuensi wawancara profesional sing beda uga cara pambiji babagan karir profesional.

Wawancara profesional: penundaan diidini

Kanggo karyawan sing kerja ing perusahaane sadurunge ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Status pekerja cacat: apa kaluwihane?