Print Friendly, PDF & Email

Aktivitas sebagean: entuk aku mbayar mbayar

Aktivitas parsial diatur nalika perusahaan kepeksa nyuda utawa nundha sawetara kegiatan kasebut. Sistem kasebut bisa menehi ganti rugi kanggo karyawan sanajan wis ora jam kerja.

Elinga yen periode nalika karyawan diselehake ing kegiatan parsial dianggep minangka wektu kerja sing efektif kanggo entuk cuti mbayar. Dadi, kabeh jam kerja ora dianggep kanggo ngitung jumlah dina sing dibayar mbayar gaji (Kode Tenaga Kerja, seni. R. 5122-11).

ora, sampeyan ora bisa nyuda jumlah preinan sing dibayar sing ditampa karyawan amarga kegiyatan parsial.

Karyawan kasebut ora bakal kelangan preinan mbayar amarga sawetara wektu dheweke aktif ing kegiatan parsial.

Aktivitas parsial: akuisisi dina RTT

Pitakon uga bisa ditemokake babagan akuisisi dina RTT. Apa sampeyan bisa nyuda jumlah dina RTT amarga kegiyatan parsial? Wangsulane ora gampang kaya entuk preinan mbayar.

Pancen, gumantung karo perjanjian kolektif sampeyan kanggo nyuda wektu kerja. Wangsulane bakal beda yen akuisisi RTT

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Kerjasama lan solidaritas: cybersecurity dibangun ing tingkat Uni Eropa