Print Friendly, PDF & Email

Suwene legal cuti bersalin

Wanita sing nyambut gawe hamil entuk manfaat saka cuti bersalin paling ora 16 minggu.

Durasi cuti bersalin paling ora:

6 minggu kanggo cuti prenatal (sadurunge lair); 10 minggu kanggo cuti postnatal (sawise lair).

Nanging, durasi iki beda-beda gumantung karo jumlah bocah sing gumantung lan jumlah bocah sing bakal lair.

Maternity: larangan kerja

ya, ing kahanan tartamtu, sampeyan bisa nampa ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Dropshipping: Temokake produk sing menang kanthi gampang