Print Friendly, PDF & Email

Pengusaha diwajibake duwe biaya biaya perjalanan karyawan sing nggunakake transportasi umum.

Plancongan kasebut kudu digawe nganggo transportasi umum utawa layanan sewa sepeda umum.

Jangkoan paling ora 50% saka biaya tiket langganan kanggo lelungan ing antarane papan padunungan lan papan makarya (Labor Code, seni. R. 3261-1).

Pembayaran maneh digawe adhedhasar tarif rego kelas 2 lan kudu cocog karo perjalanan paling cedhak antara omah lan papan kerja. Kudu ditindakake paling ora sawise wulan sawise langganan digunakake.

Pas sing periode validitas taunan tundhuk penggantian dhuwit sing disebar saben wulan sajrone panggunaan (Kode Buruh, seni. R. 3261-4).

Pembayaran biaya transportasi dening pihak perusahaan tundhuk karo pangiriman utawa, yen gagal, ditampilake dokumen dening karyawan (Labor Code, art. R. 3261-5).

ya, tanpa bukti, sampeyan ora duwe kewajiban kanggo nutupi bagean saka biaya langganan.

Ngerti manawa sampeyan uga duwe ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Komunikasi ing lingkungan multikultur