Print Friendly, PDF & Email

Cuti sakit: penundaan kontrak kerja

Wong lara nundha kontrak kerja. Pegawe wis ora nyediakake gaweyane maneh. Yen dheweke memenuhi syarat-syarat hak, dana asuransi kesehatan utama mbayar tunjangan jaminan sosial saben dinane (IJSS). Sampeyan uga kudu mbayar gaji tambahan:

salah siji ing aplikasi Code Labor (art. L. 1226-1); salah siji ing aplikasi kesepakatan bebarengan.

Amarga ora ana penyakit amarga ana penyebabe nggawe slip gaji, khususe sampeyan nindakake perawatan gaji utawa ora.

Sanajan kontrak kerja karyawan nalika cuti sakit ditundha, sing terakhir kudu netepi kewajiban sing ana gandhengane karo kontrak kerja. Kanggo dheweke, iki tegese ngurmati kewajiban kasetyan.

Sakit ninggalake lan ngurmati tugas kasetyan

Karyawan sing cuti kudu ora gawe piala marang majikane. Dadi, yen karyawan kasebut gagal netepi kewajiban sing timbul saka kinerja iman sing apik ing kontrak kerja, sampeyan mesthine bakal…

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Entuk Dhuwit Liwat Internet Utawa Online - 10 Cara