Print Friendly, PDF & Email

Ing tanggal 25 Februari 2021, layanan kesehatan kerja (OHS) duwe kemungkinan vaksin kategori karyawan tartamtu. Kanggo tujuan kasebut, Menteri Tenaga Kerja nggawe protokol vaksinasi.

Kampanye vaksinasi dening layanan kesehatan pendhudhukan: wong umur 50 nganti 64 taun kalebu kelainan jiwa

Kampanye vaksinasi iki nyengkuyung wong umur 50 nganti 64 sing kalebu co-morbidities. Protokol vaksinasi dening dokter kerja nyathet patologi sing ana gandhengane:

patologi kardiovaskular: hipertensi arteri rumit (hipertensi) (kanthi komplikasi jantung, ginjel lan pembuluh darah), riwayat stroke, riwayat penyakit arteri koroner, riwayat operasi jantung, NYHA tahap III utawa gagal jantung IV; diabetes ora seimbang utawa rumit; patologi pernapasan kronis sing bisa decompensate sajrone infeksi virus: penyakit paru-paru obstruktif, asma parah, fibrosis paru, sindrom apnea turu, fibrosis kistik; obesitas kanthi indeks massa awak (BMI) ≥ 30; kanker progresif ing perawatan (ora kalebu terapi hormon); Skor bocah Pugh paling ora sirosis tahap B; imunosupresi kongenital utawa angsal; sindrom sél sabit utama utawa riwayat splenektomi; penyakit neuron motor, myasthenia gravis, pirang-pirang sclerosis, penyakit

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Kalkulator Gratis: Fungsi IF