Print Friendly, PDF & Email

File medis kesehatan kerja: kerahasiaan medis

Nalika kunjungan informasi lan pencegahan, dokter kerja nyipta file medis kesehatan karyawan (Labor Code, art. R. 4624-12).

Kunjungan iki uga bisa ditindakake dening karyawan dokter, magang kesehatan kerja utawa perawat (Labor Code, art. L. 4624-1).

File medis kesehatan kerja iki nglacak informasi sing ana gandhengane karo kahanan kesehatan karyawan sawise eksposur sing ditindakake. Iki uga ngemot pendapat lan usulan-usulan saka dokter kerja kayata, umpamane, rekomendasi kanggo ganti posisi amarga kahanan kesehatan karyawan.

Minangka kelanjutan perawatan, file iki bisa dikomunikasikake karo dokter kerja liyane, kajaba buruh kasebut nolak (Labor Code, art. L. 4624-8).

File iki disimpen miturut kerahasiaan medis. Rahasia kabeh data bisa dipesthekake.

ora, sampeyan ora sah njaluk cathetan medis karyawan, apa wae alesan sing diwenehake.

Sampeyan kudu ngerti manawa karyawan duwe kemungkinan file kasebut diterusake menyang ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Gawe dokumen sing ditandatangani kanthi digital nganggo Zoho Sign