Print Friendly, PDF & Email

Apa dokter pakaryan sampeyan mung ngetokake kabar babagan cacat? Apa akibat saka panemu kasebut ing proyek sampeyan saiki? Gumantung saka kahanan kesehatan sampeyan, sampeyan bisa uga ditawani posisi anyar ing perusahaan kasebut.

Apa kabar cacat?

Kabar babagan cacat ditanggepi dening dokter kerja nalika kahanan kesehatan sampeyan ora cocog karo stasiun kerja sampeyan lan ora ana langkah kanggo nyetel utawa ngganti stasiun kerja sampeyan. Iku ing wangun saka document ditulis. Iki kalebu informasi babagan kahanan kesehatan, kahanan kerja ing perusahaan lan indikasi sing bisa ditindakake reklasifikasi.

Apa akibat saka kabar babagan cacat?

Yen kahanan kesehatan sampeyan ora cocog karo workstation lan ora ana pangaturan utawa adaptasi saka workstation sampeyan, majikan kudu menehi sampeyan reklasifikasi menyang posisi liyane ing perusahaan. Yen reclassification mokal utawa yen sampeyan nolak, dheweke bisa miwiti prosedur pemecatan amarga ora bisa. Sinau luwih lengkap babagan prabédan antarane cacat, cacat lan cacat.

Sapa sing bisa nampa kabar babagan cacat?

Pegawe kang negara saka

maca  Terorisme