Print Friendly, PDF & Email

Sampeyan wis nampa email undangan menyang patemon lan pengin konfirmasi nengsemake. Ing artikel iki, kita pitutur marang kowe ngapa penting kanggo nanggapi undhangan kanggo konfirmasi ngarsane, lan carane nindakake ing wangun amarga.

Ngumumake partisipasi sampeyan ing rapat

Nalika sampeyan nampa undhangan kanggo rapat, wong sing dikirim menyang sampeyan bisa nyuwun konfirmasi ditulis babagan rame ing rapat kasebut. Yen ing kasus-kasus tartamtu, konfirmasi ngarsane sampeyan ora dijaluk, dianjurake kanggo nindakake apa wae.

Pancen, rapat bisa dadi kompleks kanggo diatur, luwih-luwih yen sampeyan ora ngerti persis pira wong sing bakal rawuh. Kanthi negesake ngarsane, sampeyan ora mung bakal nggawe persiyapan panitia dadi luwih gampang, nanging uga bakal priksa manawa rapat kasebut efisien, ora suwe lan adaptasi karo jumlah peserta. Aja nganti mbuwang-mbuwang 10 menit nalika wiwitan rapat nambah kursi utawa nyithak file maneh!

Uga eling ora ngenteni suwe banget sadurunge mangsuli, sanajan bener manawa sampeyan ora bakal bisa langsung konfirmasi manawa kasedhiya. Semono uga konfirmasi sadurunge, luwih akeh ngatur rapat rapat (rapat ora bisa diatur nalika wayahe pungkasan!).

Apa sing kudu ana email konfirmasi kehadiran rapat?

ing email konfirmasi saka rawuh ing rapat, kudu kalebu ing ngisor iki:

  • Matur nuwun kanggo wong sing diundang
  • Cetha ngumumke ngarsane sampeyan
  • Nuduhake keterlibatanmu kanthi nyuwun pratandha yen ana pratandha sadurunge
maca  Kepiye carane nulis kanthi efektif ing karya?

Punika cithakan email sing bakal dienggo kanggo ngumumake partisipasi sampeyan ing rapat.

Judhul: Konfirmasi partisipasi ing rapat [tanggal]

Sir / Madam,

Aku matur nuwun kanggo undhangan sampeyan ing rapat ing [tujuan rapat] lan kanthi sanget ngonfirmasi kepenakanku ing [tanggal] ing wektu.

Mangga diwenehi ngerti yen ana item kanggo nyiyapake rapat iki. Aku tetep ing mbuwang sampeyan kanggo informasi luwih lengkap babagan subyek iki.

Sincerely,

[Signature]