Pengunduran diri kanggo budhal ing cithakan layang latihan kanggo perawat ing klinik

 

[Jeneng] [Jeneng Pangirim]

[Alamat]

[Kode Pos] [Kutha]

 

[Jeneng majikan]

[Alamat layang]

[Kode Pos] [Kutha]

Layang sing kadaptar kanthi pangakuan kuitansi

Topik: Pengunduran diri

 

Dear Madam, Dear Bapak,

Kanthi iki aku ngandhani keputusanku kanggo mundur saka jabatanku minangka perawat ing klinikmu. Kaputusan iki ora gampang ditindakake, nanging kudu ngidini aku nggayuh karir lan ambisi profesional.

Kula budhal dijadwalake kanggo [tanggal budhal], miturut kabarku babagan [jumlah minggu utawa sasi], kaya sing wis ditemtokake ing kontrak kerjaku.

Aku pengin njamin yen aku bakal nindakake sing paling apik kanggo njamin transisi sing lancar lan nggampangake panggantosku. Aku bakal nindakake kabeh tugas sing dibutuhake sajrone wektu iki lan ndhukung penerusku supaya bisa adaptasi kanthi cepet menyang posisi anyar.

Aku uga pengin matur nuwun kanggo kapercayan sing wis diwenehake marang aku lan kanggo pengalaman sing aku entuk ing klinik sampeyan. Aku diajeni dadi bagian saka tim sampeyan lan matur nuwun kanggo kesempatan sing wis diwenehake marang aku.

Nyuwun tulung, Bu, Pak, aturipun salam taklim.

 

    [Komune], 29 Januari 2023

                                                    [Sign here]

[Jeneng] [Jeneng Pangirim]

 

Download "Pengunduran diri-kanggo-keberangkatan-di-latihan-model-surat-kanggo-perawat-klinik.docx"

Pengunduran diri-kanggo-departure-in-training-letter-template-for-a-nurse-in-clinic.docx – Diunduh 6796 kali – 15,97 KB

 

Cithakan surat pengunduran diri kanggo kesempatan karir sing luwih dhuwur

 

[Jeneng] [Jeneng Pangirim]

[Alamat]

[Kode Pos] [Kutha]

 

[Jeneng majikan]

[Alamat layang]

[Kode Pos] [Kutha]

Layang sing kadaptar kanthi pangakuan kuitansi

Topik: Pengunduran diri

 

Bapak/Ibu [nama manajer klinik],

Kanthi iki aku ngandhani keputusanku kanggo mundur saka jabatanku minangka perawat klinis ing institusi sampeyan. Dina pungkasan kerjaku yaiku [tanggal budhal].

Kaputusan iki ora gampang ditindakake, nanging aku nampa tawaran kerja kanggo kesempatan karir sing luwih cocog karo aspirasi profesionalku lan uga menehi gaji sing luwih apik.

Aku arep matur nuwun kanggo kapercayan sing diwenehake marang aku kanthi ngidini aku kerja ing klinik sampeyan. Aku sinau akeh sajrone pengalaman lan muga-muga bisa menehi kontribusi sing signifikan kanggo tim sampeyan.

Aku ngerti babagan pengaruhe budhalku ing operasi klinik lan aku kudu ngurmati kabarku selaras karo pranata kontrak sing ditrapake. Aku bakal nindakake sing paling apik kanggo nggampangake transisi lan mesthekake handover kanthi lancar.

Nyuwun sewu, Bu/Pak [nama pengurus klinik], aturipun salam taklim.

 

    [Komune], 29 Januari 2023

                                                    [Sign here]

[Jeneng] [Jeneng Pangirim]

 

Unduh "Surat-Resignation-template-for-higher-paying-career-opportunity.docx"

Tuladha-resign-letter-for-better-payed-career-opportunity.docx – Diunduh 7440 kali – 15,91 KB

 

Contoh surat pengunduran diri kanggo alasan medis utawa kulawarga - Perawat ing klinik

 

[Jeneng] [Jeneng Pangirim]

[Alamat]

[Kode Pos] [Kutha]

 

[Jeneng majikan]

[Alamat layang]

[Kode Pos] [Kutha]

Layang sing kadaptar kanthi pangakuan kuitansi

Topik: Pengunduran diri

 

Dear

Kanthi iki aku ngandhani keputusanku kanggo mundur saka jabatanku minangka perawat ing klinik sampeyan, kanthi efektif [tanggal budhal]. Keputusan sing angel iki didhukung dening alasan medis/kulawarga sing mbutuhake wektu kanggo fokus ing kesehatan / kulawarga.

Aku pengin njamin yen aku bakal terus nindakake kabeh tugas lan ngurmati kabar [x minggu / sasi] supaya bisa nggampangake transisi kanggo panggantos lan ora nyebabake gangguan kanggo tim sampeyan.

Aku uga pengin matur nuwun marang kabeh tim klinik kanggo dhukungan lan kolaborasi sajrone aku tetep karo sampeyan.

Nyuwun tulung, Bu, Pak, aturipun salam taklim.

 

              [Komune], 29 Januari 2023

                                                    [Sign here]

[Jeneng] [Jeneng Pangirim]

Unduh "Model-surat-pengunduran diri-kanggo-medical-or-family-reason-Infirmiere-en-clinique.docx"

Model-resign-letter-for-medical-or-family-reasons-Nurse-in-clinic.docx – Diunduh 7390 kali – 15,81 KB

 

 

 

Pentinge nulis surat pengunduran diri sing bener

Resigning saka proyek bisa dadi kaputusan angel kanggo nggawe, nanging yen wis digawe, iku penting kanggo komunikasi kanthi profesional lan ngajeni. Iki kalebu nulis surat pengunduran diri sing bener.

Alesan pisanan kenapa nulis surat pengunduran diri sing apik iku penting yaiku rasa hormat marang majikan sampeyan. Kajaba iku, surat pengunduran diri mbenerake bisa mbantu njaga hubungan kerja sing apik. Alesan liya kenapa nulis surat pengunduran diri sing tepat penting yaiku bisa mbantu nglindhungi kapentingan sampeyan ing mangsa ngarep.

Kepiye carane nulis surat pengunduran diri sing bener?

Kaping pisanan, penting kanggo miwiti surat pengunduran diri kanthi pernyataan sing jelas yen sampeyan mundur saka jabatan sampeyan. Sabanjure, sampeyan bisa menehi alasan kenapa sampeyan mundur, nanging iki ora dibutuhake. Sampeyan uga penting kanggo matur nuwun marang juragan lan kolega kanggo kesempatan sing sampeyan entuk ing perusahaan. Pungkasan, aja lali menehi rincian kontak supaya majikan bisa ngubungi sampeyan yen perlu.