Print Friendly, PDF & Email

Rincian kursus

Kanthi Dominic Pelletier, temokake piranti lunak perencanaan Proyek Microsoft. Ing kursus iki, sing ditujokake kanggo para perancang sing golek cara manajemen proyek kanthi otomatis, sampeyan bakal sinau cara nggawe jadwal proyek, nganyari lan nggawe laporan. Sampeyan bakal diwenehi cara sing paling efisien lan sampeyan bakal bisa ndeleng cara menehi proyek lan sumber daya. Sampeyan uga bakal weruh cara ngatur alat kasebut. Ing pungkasan latihan iki, sampeyan bakal bisa ngluncurake lan ngatur proyek karo Project.

Latihan sing ditawakake ing Linkedin Learning nduweni kualitas sing apik. Sawetara wong ditawakake kanthi gratis sawise mbayar. Dadi, yen topik narik minat sampeyan ora ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise ndhaptar, batal nganyari maneh. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal dikenani biaya sawise masa uji coba. Kanthi sewulan sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Gawe Iklan Facebook WINNING Kanthi ADVERTSUITE