Print Friendly, PDF & Email

Amarga penutupan perusahaan ing aplikasi langkah kesehatan, karyawan sing dilebokake ing kegiatan parsial entuk cuti mbayar lan ora bisa njupuk dina cuti sing wis entuk. Mula padha nglumpukake dina CP. Kahanan kasebut kuwatir para pengusaha, khususe sektor hotel lan katering. Pamrentah nanggepi pangarep-arep kanthi implementasine pitulung sing luar biasa kasebut.

Bantuan negara luar biasa: perusahaan sing nduweni hak

Bantuan finansial iki ditujokake kanggo perusahaan sing kegiyatan utamane yaiku nyambut umum lan langkah kesehatan sing ditindakake dening Negara iki nyebabake:

larangan kanggo nampani masyarakat kanggo kabeh utawa sebagian saka panyiapane kanggo periode total paling sethithik 140 dina antarane 1 Januari lan 31 Desember 2020; utawa mundhut turnover sing diraih sajrone wektu darurat kesehatan diumumake paling ora 90% dibandhingake karo sing diraih sajrone periode sing padha ing taun 2019.

Kanggo entuk bathi saka pitulung kasebut, sampeyan kudu ngirim panjaluk kanthi elektronik, nemtokake sebab kenapa njaluk bantuan sing luar biasa. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu mriksa "nutup paling ora 140…

maca  Kepemimpinan kalebu