Iki minangka kursus ekspres kanggo pemula. Kursus iki ngidini sampeyan sinau 46 ekspresi prasaja lan cendhak sing ngemot saben hiragana uga 46 onomatopoeia sing akeh digunakake sing ngemot saben katakana.

Thanks kanggo ilustrasi animasi, soundtrack sing direkam nganggo swara guru Jepang asli lan subtitle ing basa Prancis, sampeyan bakal kanthi gampang lan cepet sinau 46 ekspresi prasaja lan 46 onomatopoeia sing bakal ngidini sampeyan langsung miwiti obrolan pisanan ing basa Jepang.

Sampeyan bakal sinau ngomong: Matur nuwun. Aku arep mangan. Aku seneng. Nuwun sewu? Iki enak. Halo. geni! Mangga rawuh. Menehi kula mangga. Ora, matur suwun. Halo. pamit. meneng ! Aku seneng karo kowe. Guru ! Aku weruh. Ayo mangan! dudu kuwi. Kula kesel. Cuacane apik. Ora ono. Apa iku? Simpen dhewe! Iku lukewarm. Aku arep turu. Ayo ngopi! remen. Menehi kula siji, please. Menehi aku loro, please. Aneh. Iku bener……..

Terus maca artikel ing situs asli→

maca  Robot banget kanggo dadi bener