Print Friendly, PDF & Email

Kanthi sirahe ing pundhak lan proyek spesialisasi ing cybersecurity ing pikirane, Mounir milih latihan sajrone 8 wulan ing profesi Pengembang Web supaya bisa nyedhiyakake dhasar sing dibutuhake supaya bisa nindakake proyek konversi sajrone 2 taun. , sing bakal mimpin. dheweke bisa kerja ing keamanan 2.0 ... Minangka karyawan utawa minangka liberal, ing subyek iki, dheweke isih ragu-ragu. Dheweke ngandhani.

Bali menyang sekolah nderek siji liyane lan ora padha kanggo Mounir. Ijazah ifocop isih panas sawise 8 sasi latihan kuat "Sing dheweke tetep mung sing paling apik", Iki dheweke, sing nembe mlebu pusat pelatihan kanggo nglanjutake magang, wektu iki kanggo entuk kawruh babagan cybersecurity. “Rolas sasi kepungkur, katrampilan komputer saya diwatesi kanggo ngerti carane nggunakake Internet, Suite Office, ngirim email… Mekaten. Aku babar blas anyar kanggo. Dadi coding… Aku wis sawetara taun cahya adoh saka mbayangno aku bakal bisa. Aku ora ngerti apa-apa nganti ana JavaScript! ”, ngguyu Mounir, nyatakake yen dheweke wis mesthi kepincut karo teknologi anyar lan jagad digital.

Jiwa wirausaha

"Sawetara anggota rombongan saya nyengkuyung supaya bisa nglatih awakku,

maca  Bantuan finansial sing luar biasa kanggo rekrutmen magang kanggo panguwasa lokal