Print Friendly, PDF & Email

Prancis: katrampilan dhasar ...

Kapinteran nulis ing basa Prancis minangka katrampilan dhasar sing dianggep akeh kanggo wong diwasa. Nanging, ora kabeh wong sing metu sekolah kanthi latar mburi sing padha.

Nanging, ing sajroning nyambut gawe, katrampilan nulis, utawa nulis profesional pancen migunani ing saben wektu. Wiwit nulis CV lan surat lamaran nganti komunikasi karo klien liwat ijol-ijolan resmi karo hirarki, kabeh minangka kesempatan kanggo nulis.

Kanggo nyedhak wacana penting kasebut ing urip profesional kanthi tenang, prelu ana kabeh tombol supaya ora ana alangan basa Prancis lan nulis tanpa ana kesalahan.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Saka guru nganti asisten manajemen, pengawasan Andréa sing kaget amarga kontrak profesionalisasi