Print Friendly, PDF & Email

 

KanthiUbiquity Internet, meh kabeh wong wis kenal karo enggo bareng file. Nanging bisa dadi repot nalika nransfer file gedhe. Ing kasus nggunakake kothak email, Yahoo, Gmail… ora bisa ngirim dokumen sing bobote luwih saka 25 MB. Ing jejaring sosial kayata Whatsapp, ukuran file maksimal 16 MB. Iki sebabe sawetara platform ndeleng dina kanggo nyukupi kabutuhan iki. gedhe enggo bareng file online. Dadi ing kene ana 18 layanan online kanggo ngirim file gedhe lan tanpa prasasti.

WeTransfer

WeTransfer salah siji situs ngirim file abot sing paling akeh digunakake ing donya. Ora perlu registrasi lan ngidini sampeyan ngirim sekitar 2 Go file ing saben transfer, lan iki nganti rong puluh wong bebarengan. Kesahan panyimpenan file sampeyan diwatesi ing minggu 2. Sajrone rong minggu iki, kabeh file sing diunggah disimpen ing folder ing format ZIP. Kanggo ngluwihi wektu hosting file online sakwéné minggu 4 utawa luwih, sampeyan bakal entuk lisensi ing situs web penerbit.

Kirimi Anywhere

Kirimi Anywhere punika Situs kanggo ngirim file gedhe kanthi kapasitas 4 GB. Ora perlu registrasi yen sampeyan nggunakake opsi "kirim langsung", dadi ora masalah yen sampeyan milih ngasilake link download utawa dikirim dening surat Kode enem digit katon ing layar sawise ngunggah file menyang situs kasebut. Kode iki kudu dikomunikasikake karo sing nampa supaya bisa mlebu ing situs kasebut ing kothak dialog "panampa" kanggo ndownload file sing dikirim.

SendBox

SendBox punika situs sharing file berat sing nawakake kemampuan kanggo mindhah nganti 3 Go gratis. Nalika nyetel berkas ing situs kasebut, ana pranala, link sing bakal dikirim lewat email menyang panampa. File disimpen ana nganti 15 dina. Sampeyan bisa nyelarasake piranti supaya bisa ngakses, nuduhake, lan ngirim file luwih cepet. Cukup nginstal software ing PC lan ing telpon Android sampeyan.

TransferNow

Ing platform ikisampeyan bisa nransfer file abot volume maksimum 4 GB. Sampeyan bisa mindhah file cedhak 250 ing saben transfer kanggo watesan transfer 5 saben dina ing TransferNow. Nuduhake file sampeyan bisa direksa dening sandhi. Berkas kasebut bisa ditransfer menyang wong 20 bebarengan sajrone transfer sing padha. File-file kasebut tetep kasedhiya ing situs kasebut kanggo download nalika dina 8 kanggo wong sing ora kadhaptar lan dina 10 kanggo wong sing duwe Freemium.

maca  Ngatur kothak layang kanthi efisien

Grosfichiers

Minangka diterangake kanthi jeneng, Grosfichiers ngidiningirim file gedhe kanthi bobot 4 Go. Iku platform prasaja kanggo nggunakake. Sampeyan bisa ngirim total email 30 bebarengan. Sampeyan mung kudu milih file kasebut kanggo nuduhake ing situs iki. Nalika kabeh file wis diunggah, nulis pesen menyang panampa. Sampeyan banjur bisa ngirim pesen lan kabeh file menyang kontak sampeyan.

mbanting

c'est le Situs kanggo ngirim file gedhe becik. mbanting nawakake panggunaan gratis lan ngidini sampeyan ngirim file tanpa watesan bobot! Situs iki ora kalebu pariwara komersial ing antarmuka. File kasebut valid maksimal seminggu. Nanging, periode validitas iki bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan. Sampeyan uga bisa ngatur konten kanggo ditampilake nalika diunduh lan uga desain kaca undhuhan. Kanggo nglindhungi file sing luwih apik, sampeyan bisa nambah sandhi kanggo komunikasi karo sing nampa.

pCloud

pCloud ngirim file nganti 5 GB. Kanthi modifikasi anyar sing digawe kanggo alat transfer iki, saiki bisa ngirim file nganti ukuran 10 GB! Nggarap platform iki ora mbutuhake registrasi sadurunge lan ngirim file liwat email mung diidini sepuluh panampa sekaligus. Platform kasebut nawakake kacepetan transfer sing apik banget lan ora ana ukurane file. Batas panyimpenan gratis kanggo saben pangguna bisa nganti 20 GB.

Filemail

Filemail sing apik banget Situs kanggo ngirim file gedhe. Ngidini ngirim file luwih saka 30 GB! Unduhan ora winates ing situs iki amarga validitas file tetep 7 dina. Filemail minangka platform sing gampang integral karo email sampeyan. Iki nyedhiyakake aplikasi lan plugin kanggo piranti (Android, iOS). Ora mbutuhake registrasi utawa instalasi apa wae kanggo pangguna. Gampang digunakake, andal lan cepet.

Framadrop

siji iki punika lunak open source kanggo ngirim file abot. Situs iki ngidini sampeyan ngirim dokumen kanthi total kerahasiaan. Volume maksimal kanggo saben file ora kasebut ing situs kasebut. Wektu kadaluwarsa beda-beda miturut kabutuhan (dina, minggu, sasi utawa rong sasi). Sampeyan malah bisa langsung mbusak file sing dienggo bareng sawise diundhuh dhisik yen pengin. Tingkat privasi ing situs iki dhuwur. File sing dimuat dienkripsi lan disimpen ing server sing tanpa kode kasebut.

maca  Carane bisa efektif ing ruang mbukak?

File Dropper

File Dropper bisa ngirim ukuran maksimum 5 GB. Ora ana registrasi sing dibutuhake kaya kabeh situs sadurungé. Wektu panyimpenan file ing situs kasebut yaiku dina 30. Iki menehi cukup wektu kanggo nuduhake link download karo panampa. Sampeyan bisa nransfer apa jinis file ing platform iki. Dadi file audio, video, gambar, file teks, etc. Tautan download sing digawe bisa dituduhake karo panampa beda utawa dituduhake ing situs web lan forum liyane.

Ge.tt

Ge.tt tumindak minangka bocah anyar kanthi wates ukuran sing disetel mung 250 MB. File ing kene uga kasimpen ing wektu 30. Situs iki menehi ekstensi lan aplikasi kanggo Outlook, iOS, Twitter lan Gmail. Cukup seret lan selehake kanggo ngunggah file menyang situs kasebut. Kanthi platform iki, sampeyan ora kudu ngenteni berkas rampung ing loading kanggo njaluk link download. Mangkono berkas sing dipilih, wis kasedhiya online.

JustBeamIt

Ora ana watesan ukuran karo iki Situs kanggo ngirim file gedhe. Tautan download sing digawe ana siji-siji (mung panrima siji lan bakal mung bisa digunakake). Mung alangan, kesahihan link undhuhan ing JusBeamlt yaiku menit 10. Sawise wektu iki, sampeyan kudu nggawe link undhangan sing anyar. Ati-ati kanggo nutup jendhela nalika ngemot file amarga wedi ngasilake pranala download sing rusak. Kondisi kasebut penting kanggo panampa sampeyan kanggo nampa file sing dienggo bebarengan.

Senduit

Ing platform iki, sampeyan bisa milih umur file: wiwit 30 menit nganti rong minggu. Senduit uga cocog kanggo njaga kerahasiaan dokumen sampeyan. File sing diunggah ing kene mesthine kudu ukuran maksimal mung 100MB. Kanggo nuduhake file karo sing nampa, cukup unggah menyang situs web banjur kirim link unduh pribadi menyang sing nampa. Situs iki migunani yen sampeyan ora pengin sapa ngakses file sensitif sampeyan.

zippyshare

Platform iki minangka tresnani para penggemar unduhan amarga ngemot file ing meh kabeh format: PDF, ebook, audio, video, lsp. Ing Zippyshare, ora ana watesan download. Beda karo akeh situs sharing file online sing mbatesi panyimpenan nganti meh ora kejaba sampeyan nglampahi dhuwit, situs kasebut nawakake spasi disk tanpa wates lan bebas. Ora ana registrasi sing dibutuhake utawa dibutuhake.

maca  Carane ngatur ruang kerja sampeyan?

Sendtransfer

Kesahihan file ing situs iki beda-beda antarane dina 7 lan 14. Sampeyan bisa nransfer file abot volume maksimum 10 GB saben transfer. Nanging, ora ditemtokake jumlah transfer sing diidini saben dina. Iku misale jek file sampeyan bisa dienggo bareng karo macem-macem panrima bebarengan, amarga watesan durung diwenehi. Pesen khusus bisa ngiringi transfer file miturut pilihan sampeyan. Kecepatan download kene gumantung ing kualitas sambungan sampeyan. Kanthi sambungan banget, transfer file sing cilik banget rampung ing sawetara detik.

Wesendit

Platform sing paling disesuaikan, ngidini ngirim file abot kanggo luwih saka siji panampa sak wektu. Batas upload sing disetel menyang 20 Go ing versi gratis. Dokumen sing diwenehake disimpen ing situs nganti 7 dina. Versi anyar saka platform wis dicocogake kanggo tablet lan smartphone. Ngunduh file cepet, sederhana lan aman.

Sendspace

Boten kados platform kathah lan gedhe-fungsi enggo bareng file, Sendspace ngidini sampeyan kanggo enggo bareng file langsung ing jaringan sosial kayata Twitter lan Facebook. Sampeyan duwe pilihan kanggo ngunggah file 300 MB. Wektu panyimpenan saka file sampeyan wis tetep ing dina 30. Nanging, perlu disathet ing kene sing nuduhake bareng antarane klompok sing winates banget liwat siji tautan ngundhuh. Ora ana registrasi sing dibutuhake kanggo gratis. Kanthi klik sawetara prasaja, sampeyan nuduhake dokumen sampeyan.

Catupload

Catupload wis aman lan ora mbutuhake registrasi. Ing antarmuka situs, awake dhewe kesengsem karo kekurangan iklan. Situs iki ngidini pangguna kanggo ngirim file nganti 4 Go. Sampeyan bisa mbukak file gedhe ing pirang-pirang format tanpa watesan apa wae. Tautan unik digunakake kanggo file abot lan dikirim menyang kontak sing wis ditemtokake. Sampeyan bisa ngirim file liwat email lan malah masang sandi kanggo pangayoman sing luwih apik.

 

Dadi, yen saiki sampeyan pengin nransfer file gedhe kayata video, perangkat lunak, dokumen PDF ... layanan online iki bakal ketemu pangarepan sampeyan. Padha gratis lan ora mbutuhake registrasi. Kajaba iku, akeh platform iki duwe aplikasi kanggo layanan ing iOS utawa Android. Kesenengan nyata kanggo cepet ngirim file gedhe saka smartphone.