Print Friendly, PDF & Email

5 tombol sing bisa mbantu ngatasi stres / nyegah stres

Apa sing pancen pancen diracuni dening stres saben dina? Dadi perusahaan ing manajemen. Aja diganggu dening polusi lan negativitas sing bisa nyebabake sampeyan.

Manifestasi rasa ora aman sing bisa nyebabake sikil sampeyan ilang kapan wae: tangan sing kringet, praupane abang, kelangan memori, malah serangan panik. Presentasi lisan penting ing ngarepe atasan? Wawancara karo klien penting utawa wawancara kerja? Utawa malah kerja padinan ... dadi akeh kahanan sing nggawe sampeyan "stres" lan nggawe sampeyan ilang dhuwit.

Sinau carane ngatasi thanks kanggo tips turnkey sing aku menehi sampeyan ing video iki 3 min. Video sing bisa diakses bakal mbantu ngatasi kahanan ora nyaman sing bisa panjenengan alami.

Ing video iki, sampeyan bakal nemokake tips lan saran sing bakal mbantu sampeyan supaya ora kesusu kanthi sinau babagan carane nangani luwih apik ..., lan kabeh sing mung ing 5 poin:

1Ngrungokake : Ngerti stres lan tumindak kanthi becik kanggo ngontrol

2) Ancaman : Apa bener ana? Endi pikiran sampeyan mbayangno?

3) Njupuk kesenengan : kawontenan otak sampeyan pengin pindhah menyang lan nguripake kahanan sing ora ngepenakke menyang game! Ya iku mungkin ...

4) Kanggo ngerti carane ngomong ora : sinau atur watesmu lan wong-wong mau bakal padha ngrungokake.

5) Panjenengan emosi : gratis kanggo nuwuhake cahya lan siap maju.

Kudu yakin saiki lan bebas.


maca  Kasile sawise gagal