Print Friendly, PDF & Email

Kita kabeh ngerti yen njaluk ngapura marang kanca utawa sapa wae ora gampang. Ing artikel iki, kita mbantu sampeyan nemokake tembung sing pas kanggo njaluk ngapura email.

Gawe amends kanggo njaga hubungane

Ing gesang profesional sampeyan, sampeyan kudu njaluk ngapura marang kancane, amarga sampeyan ora bisa rawuh ing acara kasebut, amarga sampeyan wis nandhang gerah, utawa ana sebab liyane. Kanggo ora ngracun babar pisan lan tetep sesambungan rowange iki, penting milih tembung sampeyan kanthi tliti lan nulis email sopan lan uga diuripake.

Templat email kanggo apologize menyang kolega

Iki minangka template email kanggo njaluk ngapura marang kolega amarga tumindak sing lara utawa ora cocog:

 Judhul: Nyuwun pangapunten

[Jeneng colleague],

Aku pengin apologize kanggo sandi prilaku ing [Tanggal]. Aku tumindak kanthi cetha, lan aku nindakaké piala karo kowé. Aku pengin nggawe cetha yen ora dadi pakulinan kanggo nglakoni kaya iki lan aku wis kepengin banget karo tekanan saka proyek umum iki.

Aku susah banget kedadeyan lan njamin yen ora bakal kelakon maneh.

Sincerely,

[Signature]

maca  Sampeyan kudu ngerti babagan strategi nulis ing papan kerja