Print Friendly, PDF & Email

Aturan anyar nembe diterbitake tanggal 02 Desember 2020 sing ana gandhengane Pendanaan VAE ing konteks krisis kesehatan saiki.

Ngidini eksperimen OPCO lan Transisi Pro kanggo mbiayai pendekatan VAE kanthi basis rata-rata sing berlaku nganti tanggal 31 Desember 2020 ditambah nganti tanggal 30 Juni 2021.

Kanggo proses VAE karo Transitions Pro, dhukungan finansial nganti € 2000. Iki kalebu langkah-langkah ing ngisor iki: Kasedhiya file Preparasi file kanthi dhukungan Evaluasi pungkasan dening juri Kanggo ngetutake prosedur, konsultasi situs web Transisi Pro Auvergne-Rhône-Alpes.

Minangka bagean saka pendekatan karo OPCO, nyedhaki OPCO sing ana gandhengane karo sektor kegiyatan kanggo ngerti keputusan sing berlaku lan jumlah sekaligus sing bisa nganti 3 €.

Ordinan tanggal 02 Desember 2020

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Paparan risiko