Print Friendly, PDF & Email

Ing taun 2021, telework isih digunakake kanggo nglawan epidemi Covid-19. Asring ngasilake biaya kanggo karyawan. Kanggo njupuk kahanan sing luar biasa iki, pangecualian saka tunjangan sing dibayar dening majikan kanggo telecommuting ing omah digawe anyar kanggo 2021. Padha dibebasake saka pajak penghasilan, nganti watesan € 580 kanggo taun . Pengecualian beda-beda, gumantung apa majikan mbayar tunjangan kasebut kanggo nutupi biaya sing ana gandhengane karo teleworking.

maca  Paket awan: akses menyang pensiun progresif ora luwih saka 1 Januari 2022