Print Friendly, PDF & Email

Nganti pungkasan, para senator lan deputi tetep beda-beda babagan undang-undang sing ngidini penyuluhan negara darurat kesehatan. Tanggal 30 Oktober, panitia gabungan gagal, Senat ngritik Majelis Nasional amarga ora menehi cara Parlemen kanggo ngontrol kekuwatan luar biasa pamrentah. Kasunyatane nyuda nganti 31 Januari 2021 pungkasan kahanan darurat kesehatan lan ngilangi perpanjangan rezim exit transisi saengga Parlemen bisa mutusake sawise telung wulan aplikasi negara darurat. sanitary Pungkasane, para deputi - sing duwe tembung pungkasan - kudu milih kanthi maca anyar, tanggal 3 November, kanggo perpanjangan darurat darurat kesehatan nganti tanggal 16 Februari 2021 diikuti karo rezim transisi nganti tanggal 1 April 2021 , sing adaptasi karo sing wis ditindakake tanggal 11 Juli, ing pungkasan kahanan darurat kesehatan. Teks kasebut ngluwihi sistem informasi sing dileksanakake kanggo nglawan epidemi kasebut, yaiku sistem informasi skrining nasional (SI-DEP), sing dadi sentralisasi kabeh asil tes sing ditindakake. , lan Hubungi Covid, sing digawe dening Asuransi Kesehatan kanggo njamin tindak lanjut pasien lan kasus kontak. RUU kasebut sah

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Apa aku duwe hak kanggo menehi slot wektu kanggo karyawan kanthi paket sedina?