Print Friendly, PDF & Email

France Relance nawakake kesempatan unik kanggo layanan umum sing kasengsem kanggo entuk manfaat saka penilaian tingkat keamanan siber adhedhasar metode sing cocog karo kabutuhan lan ancaman cyber sing diadhepi. Kanthi dhasar kasebut, para ahli waris bakal nggawe rencana keamanan kanthi dhukungan saka panyedhiya layanan lapangan supaya bisa nguatake keamanan siber kanthi signifikan.

Sesuai karo pedoman sing ditetepake dening Presiden Republik tanggal 18 Februari 2021, nganti saiki luwih saka 500 entitas, sing ana ing saindenging wilayah, wis ndeleng aplikasi sing ditampa kanggo nggabungake kursus khusus kasebut. Pancen, layanan umum kasebut utamane kena pengaruh ransomware lan sumber daya sing bisa diwenehake kanggo keamanan siber asring sithik banget.

France Relance lan kursus cybersecurity saéngga bisa miwiti pendekatan sing apik sing ngidini dheweke nganyarke lan ndhaptar tumindak kasebut liwat wektu.

kasengsem? Ora kasep kanggo nglamar!

Sampeyan ora kudu ngenteni dadi korban serangan cyber kanggo nindakake tindakan kanggo netepake lan nguatake sistem informasi. Risiko siber nyangkut kabeh organisasi umum kanthi potensial

maca  Koleksi Fisik: 3- Gelombang mekanik