Print Friendly, PDF & Email

Ringkesan: Pandhuan kanggo sumber daya sing paling apik kanggo sinau basa Spanyol.

 


                                                                                                                                        Nggawe! Sampeyan pengin nguasai basa Spanyol?

Kita ora asring ujar, Spanyol meh 500 yuta wong lan basa resmi utawa kuasi resmi saka 21 negara! Tokoh substansial sing dadi basa kaloro paling akeh digunakake ing jagad iki, ing mburine Mandarin.

Saliyane ing nomer kasebut, basa sing paling akeh kapindho ing donya sawisé basa Inggris kanthi luwih saka tinimbang 40 yuta, nyebar ing negara-negara 90. Penguasaan basa Spanyol wis dadi kabutuhan nyata.
Contone, meh kabeh sekolah dhuwur kurban minangka sekolah basa pisanan utawa kapindho iki basa Latin populer.
Saliyane fenomena iki, perusahaan uga melu-melu lan mulai bisa ndeleng minangka vektor sukses ing bidang bisnis, utamane kanggo pasar Amerika Kidul. Pancen ngerti basa sing paling kapindho sing diomong ing donya bakal nambah tali suci menyang pitamu. Mlumpat kaya uripmu profesional, mesthi bisa migunani!

Minangka wong Prancis, sinau basa Latin liyane kayata Spanyol bakal katon banget prasaja lan ngidini sampeyan sinau kanthi cepet. Kabeh sing kudu dilakoni dilebokake ing sethitik lan kanthi saé, kita wis nggabungake pandhuan lengkap! Sampeyan bakal bisa njelajah kabeh sumber sing perlu kanggo sinau basa Spanyol ing artikel lengkap lan gampang diwaca.

Nggawe pilihan: pamula, peringkat menengah utawa sing luwih dhuwur sampeyan bakal nemokake kabungahan miturut level sampeyan! Liwat layanan sing dibayar utawa layanan gratis: blog paling apik, aplikasi seluler, video, podcast, situs khusus, sampeyan bakal duwe kabeh kunci ing tangan kanggo miwiti latihan ing otonomi lengkap.

Wiwit saiki, "Ora Ana Comprendo" ora bakal dadi bagian saka kosakata sampeyan!

Situs kanggo pembelajaran sing variatif lan lengkap (maca, nulis, kosakata, ungkapan, tata bahasa, lan liya-liyane)

Situs kanggo learning lengkap lan lengkap

 Plethora saka situs umum ana ing web! Kita wis milih blog paling apik, situs web khusus lan kooperatif, majalah, kamus, paling lengkap lan profesional. Wong sing bakal mbantu sampeyan sinau utawa ngrampungake kabeh aspek basa. Rampungake kosakata sampeyan, maca, konjugasi, nulis lan praktek. Tujuane? Aja wedi nyedhak obrolan, manawa profesional utawa luwih saka kopi, guneman kanthi yakin lan tentrem.

 BBC Languages ​​Spanish :

Situs resmi saluran BBC sing misuwur, minangka tambahan kanggo informasi emas kanggo sinau basa Inggris, uga menehi kursus online gratis kanggo para pamula lan tingkat menengah kualitas banget! Grammar, kosakata, ekspresi dicampur karo dosis media kayata radio, TV, video, majalah. Singkatipun, dheweke tetep pangkat serius lan profesional ing bidang pembelajaran basa.

CNED :

CNED wis nyiyapake program anyar: "#jeveuxparler". Iki nawakake kursus online lan obrolan telpon.
Sampeyan milih langganan 3 wulan, 6 wulan utawa 12 wulan, kanthi akses tanpa wates menyang kabeh sumber daya lan kegiyatan. Sampeyan uga bisa milih sesi tartamtu kayata praktik lisan liwat sesi obrolan 30 menit karo pelatih sing nganggo basa Spanyol. Program profesional lan luwih lengkap kanggo nambah sampeyan!

Gampang Spanyol :

Sinau Spanyol 100% gratis nganggo platform iki!

Situs nyata koperasi, kursus lan latihan sing disajekake ana kabeh wis digawe dening anggota kadhaftar, sakwisé validasi para moderator. Kapentingan iku dhewe minangka bagéan saka masyarakat. Mulane, model iki uga bakal ngidini sampeyan njaluk sikilmu lan nggawe kontribusi sampeyan menyang gedung kanthi nyawisake isi. Kanthi 4 mayuta-yuta akun digawe, iku sawijining komunitas nyata ing mburi sampeyan, sing bakal ngijini sampeyan maju kanthi cepet. Tingkat V. Test, kursus lan latihan ejaan, grammar, audio, latihan pronunciation, game, forum kanggo ijolan karo komunitas ... kita arang ndeleng situs karo akeh saran lan alat gratis.

 Ora bisa :

Punika liyane jinis majalah online, kanggo maca tanpa moderat, sing ndadekke artikel babagan budaya, mujur nengen, spesialisasi kuliner, geografi lan masyarakat negara-negara sing nganggo basa Spanyol. Saben artikel diiringi file audio sing kasedhiya minangka podcast.
Kanggo pemula: Alat sinau minangka cara sing gampang kanggo miwiti sinau basa Spanyol online gratis. Alat praktis lan interaktif iki, ngidini sampeyan nduwe basa Spanyol dhasar: ekspresi umum, basa sing dikenal, nomer, terus obrolan sing prasaja.
Sampeyan uga bisa tuku buku elektronik, nggarap kriya lan grammar kanthi wujud latihan pemahaman.

Vocable.fr :

Majalah Prancis sing ana ing cetak utawa online. Sangat migunani kanggo latihan maca lan nulis Spanyol. Isine artikel, nanging uga lembar kosa kata kanggo mbantu sampeyan sinau tembung anyar. Ing kana sampeyan bakal nemokake tes online, saran babagan basa kasebut. Kasedhiya macem-macem kemasan kayata: kertas lengkap + maca Spanyol digital kanggo latihan ngerteni lan ningkatake pocapan sampeyan. Sampeyan bakal ngerti manawa situs iki minangka platform kanggo nggawe area anggota sampeyan. Formula sing ditawakake kabeh dikenani biaya. Vocable minangka organisasi sing diakoni khusus kanggo basa tetep luwih saka 30 taun. Iki nawakake kursus basa sing ana ing luwih saka 30 negara.

 Spanyol mesthi :

Antarmuka sing gampang banget digunakake kanthi akses gratis lan mbukak menyang pirang-pirang kursus kayata abjad, lafal, ejaan, tembung kriya, frasa lan ekspresi, pelajaran audio lan video. Sampeyan uga duwe bagean cilik babagan lelungan lan budaya sing kalebu artikel wiwit "sejarah Spanyol" nganti "bal-balan ing Spanyol", sing menarik kanggo ngerteni luwih akeh!

 Spanyol ing Golodrina :

A Canadian nawakake kursus gratis ing kaca web dheweke. Grammar, lembaran kosakata, latihan, aktivitas tangan lan game online kanggo miwiti sinau. Dheweke ngandharake yen dheweke mulai magang karo kelas saben minggu lan piye piyambak karo buku lan kaset ... sampeyan bisa ndeleng kabeh bisa, sampeyan kudu miwiti!

 Asihablamos :

Basa Spanyol sing digunakake ing 21 negara mesthine duwe tembung kanthi konotasi beda-beda gumantung saka negara kasebut. Mangkene spesialisasi situs iki, sing cerdas lan praktis, bakal mbantu sampeyan nemokake cara kanggo nerangake macem-macem makna tembung (basa gaul utawa kosa kata sing akrab) gumantung saka negara kasebut. Mula, miturut negara sampeyan bakal duwe tembung kanthi definisi sing tepat. Situs iki bisa diarani kamus Latin, adhedhasar pangguna, mula aja ragu-ragu melu yen sinau tembung anyar!

maca  Apa sinau basa anyar?

 Leksa paso paso :

Situs web gratis iki khusus kanggo maca. Isi sajagad ana ing Spanyol. Ora kaya sinau cepet! Ayo kita nuntun sampeyan! Sampeyan uga duwe pakaryan cocok kanggo pamula, tingkat intermediate lan lanjutan.

El Conjugador :

Platform sing praktis banget, amarga ngidini sampeyan nggabungake tembung kerja ing basa Spanyol! Ketik tembung kriya lan klik ing konjugasi kanggo ndeleng "konjugasi Spanyol". Mupangat lan gampang, sampeyan uga duwe olahraga, game lan aturan grammar.

Spanyol langkah-langkah :

Karim Joutet, guru Spanyol, ngomong babagan urip ing Spanyol, lelungan, budaya Spanyol liwat blog iki. Dheweke menehi tips lan trik kanggo miwiti langkah Spanyol kanthi langkah minangka jeneng nyaranake. Sampeyan duwe bagean video sing nggawa sampeyan menyang kaca YouTube. A sharing nyata pengalaman lan manungsa!

 Lingolia :

Situs kiye wis bagean darmabakti tanggung kanggo grammar: tenses, sentences, kriyo, pronouns, adverbs ... persil informasi sing bakal mbantu ngleksanani nganggo mlaku! Ora ana alesan liyane karo situs iki! Sampeyan uga duwe latihan tulisan ing wangun bengkel.

Pilihan saka video lan podcast kanggo asimilasi kanthi gampang

Pilihan saka video lan podcast kanggo asimilasi kanthi gampang

Yen sampeyan duwe memori visual lan pendengaran, bagean iki kanggo sampeyan.
Bisa diakses, video lan podcast minangka cara sing apik kanggo sinau basa. Nalika nglipur sampeyan lan kanthi cara sing nyenengake, sampeyan bisa sinau ing ngendi wae lan yen sampeyan pengin interaktif.
Video galore sinau karo fluidity lan keteraturan!

Kita ngirim situs paling apik, video utawa saluran YouTube kanggo nglatih sampeyan ing basa Spanyol.

 Kabar ing Spanyol alon :

Iki minangka salah sawijining situs utama sing nawakake podcast! Amarga situs kasebut dimaksudake kanggo wong sing tingkat intermediet lan tingkat lanjut. Podcast iki berupa episode lan siaran. Iku bakal ngidini sampeyan ngrungokake bab-bab sing migunani lan ngembangake kosakata sing tepat ing tema sing beda: hiburan, ekologi, politik, ekonomi, lan liya-liyane. Saliyane iku, sampeyan bakal nemokake kosa kata sing cocog kanggo saben episode.

Mbokmenawa paling situs podcast sing ngijini sampeyan kanggo nampa informasi sing cocog ing gampang Spanyol lan dicocogake kanggo memulang jangkah sing nawakake assimilation luwih apik lan kabeh sing, saben minggu!

Video guru :

Situs iki nampilake pirang-pirang pawulangan video kanggo pamula: video interaktif kayata adegan urip utawa fokus ing werna, nomer, cara nampilake piyambak, etc. Sampeyan uga bakal duwe latihan grammar, kuis. Saben video tetep antawis 3 lan 6 lan diiringi transkripsi isi. Sampurna kanggo pamula lan sumber daya sing apik banget. Kauntungan gedhe saka situs iki minangka jeneng nyaranake, video guru, supaya sampeyan duwe akses menyang kursus online ing pancen kabeh subjek sekolah liyane saka Spanyol! Revisi cilik kadhangkala ora natoni.

Cathetan ing spanyol :

Situs iki ditulis nganggo basa Inggris, saéngga dianjurake kanggo nduwe tingkat cilik ing basa Inggris kanggo mangerteni kategori lan langkah-langkah. Sampeyan bakal nduweni akses menyang kelas progres liwat pilihan podcast sing akeh. Sampeyan milih level sampeyan lan ngundhuh pack sampeyan (mbayar).

Situs iki becik kanggo ngasungake kosakata lan grammar kanggo entuk tingkat basa Spanyol sing apik.

Tambahan ekstra: sampeyan bakal nglapurake Basa Inggris lan Spanyol.

Kopi Break Spanyol :

Sampeyan bakal diiringi Kara, murid sing sinau ing wektu sing padha karo sampeyan lan Mark, guru sampeyan. Maneh, situs iki ana ing basa Inggris lan nawakake siaran 80 saka saben 15 nganti menit 20 kanggo pamula. Ana uga podcast kanggo siswa sing luwih berpengalaman sing pengin ngiyatake Spanyol sing ditulis lan lisan kanthi ngembangake ungkapan lan tata bahasa!

Sawetara isi bisa dibayar, amarga sampeyan uga duwe kemasan sing bisa sampeyan tuku (tingkat 4 sing beda-beda).

 Espagnolpod  :

Podcast iki apik banget kanggo pemula, menehi pelajaran siji dina sing menehi wektu kanggo sinau lan sinau kanthi lancar. Guru nerjemahake kanthi swara alon, sing paling cetha babagan kosakata basa Spanyol ing basa Prancis. Sampeyan isih duwe pilihan antarane sawetara urutan: titik gramatikal, kalimat lan ungkapan, kosakata. Situs kasebut banget intuisi lan prasaja karo episode 300 sing didaftar. Basa sing apik banget kanggo pamula.

Ing carta :

Kanggo sinau basa kanthi efektif, cara sing paling apik kanggo mlebu lan nyinkronake budaya kasebut. Gagal ora bisa tansah ana, A la carta nawakake pilihan seri TV, siaran, lan radio Spanyol. Apa kanggo gawe marem everyone lan nggawe kemajuan gedhe cepet!

Radialistas :

Situs iki minangka asosiasi Ecuador "Radialistas apasionadas y apasionados".

Sampeyan bakal diwenehi akeh file audio sing alamat topik kayata sipil, geografi, sejarah ... sampeyan uga bakal nemokake seri lan konferensi video sing menarik. Kanggo rekaman, sampeyan bisa nemokake kasebut minangka file teks sing bakal mbantu sampeyan luwih ngasimilasi video kasebut. Gabungan budaya G lan Spanyol sing bener banget.

Holamigo - sinau basa Spanyol :

Saluran YouTube sing apik banget karo macem-macem video kaya mesthine lan budaya Latin: jebakan Spanyol, kriyo, kesalahan sing kerep, pamicara Spanyol, pengucapan. Kabeh ana kanggo mbantu sampeyan ngerti basa! Video kasebut ing format cendhak, supaya luwih gampang tetep fokus lan ora cramming!

 ¡Aprende español with Saby! :

Saluran YouTube 52 000, Saby ngajarake kita basa Spanyol ing sawetara video sing dirancang kanthi apik. Video kasebut kanthi jelas lan tegas kanggo gambar karo terjemahan Spanyol. Apa sing ngembangake kosakata sampeyan.

Audio-basa :

Database database kolaborasi asli, kanggo ngundhuh utawa ngrungokake online, direkam dening pamicara basa Spanyol asli. Podcast cendhak banget (watara 2 min), arang banget dirancang lan kadhaptar ing CEFR (Kerangka Eropa Rujukan Umum Basa). Diindeks kanthi cara cerdas, sampeyan bisa nyadari nelusur kanthi tembung kunci, umur, tingkat, basa, durasi. Pancen prasaja banget nggunakake lan intuisi. Cara sing apik kanggo sinau basa Spanyol karo kesenengan lan bareng.

maca  Pandhuan kanggo sumber daya sing paling apik kanggo sinau basa Perancis

Nyenengake kanggo luwih gampang sinau 

Nyenengake kanggo luwih gampang sinau

 Cara paling apik kanggo sinau yaiku kanggo seneng-seneng. Kita cepet bisa seneng karo pembelajaran nalika wis rampung ing kahanan sing nyenengake! Lan ing bagean iki, sampeyan wis kadhaptar sawetara sumber kanggo campuran pembelajaran lan kesenengan: game, lagu, video, jaringan sosial ...

Babadum :

Situs apik banget kanggo sinau nalika muter karo tembung! Sinau sinau lan nggabungake kosakata lan ngucapake tembung karo situs iki nganggo tembung 1500, basa 21 lan game 5.
Sampeyan nganti sampeyan!

Cervantes :

Game sawetara karo sawetara tingkat! Pisanan milih ing antarane tingkat 4 saka kasulitan, banjur ing saben bagean sampeyan bakal duwe pilihan antarane akeh game: Crosswords, logika game, teka-teki, macem-macem pitakonan pilihan, etc. Database gratis sing gratis lan ditulis kanthi lengkap ing basa Spanyol kanggo sampeyan.

Lyricsgaps :

Sinau singing Spanish ana kene. Sampeyan bakal duwe pilihan lagu ing basa Spanyol, diklasifikasèkaké ing telung tingkat kasulitan: gampang, medium lan angel. Nalika ngrungokake sampeyan bisa milih jenis latihan sing pengin. Sanalika sampeyan ngeklik tombol muter sawetara mode sing kasedhiya kanggo sampeyan: karaoke, pamula, penengah lan pakar! Cara sing asli lan nyenengake kanggo sinau.

 Wisata Eropa ing 80 dina - Spanyol :

Situs sinau multibahasa kanggo wong enom sing pengin sinau ing klompok cilik utawa kanthi individu, nanging kanthi mandhiri! Telung level sinau basa: nemokake tembung lan ekspresi saben dinane. Tingkat liyane luwih maju lan ngidini sampeyan nambah ilmu lan menehi informasi babagan budaya lan basa Spanyol. Cara sing ditampilake ing situs iki cukup nyenengake lan inovatif.

Limbo:

Game video iki, digawe kanthi inisiatif Uni Latin, nawakake online cara anyar kanggo sinau basa Spanyol lan Portugis.
Limbo yaiku game play-role-play sing nggawa sampeyan menyang labyrinth linguistik sing bakal nemokake seri tantangan. Petualangan lan strategi, luwih kanggo bocah lan remaja, nanging sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo sinau ing kabeh umur.

Speaky :

Komunitas ijol-ijolan global adhedhasar pertukaran. Sampeyan bakal sinau basa ibune saka partner lan bakal nindakake padha ing basa! Ing platform media sosial iki, sampeyan bakal nemokake wong saka negara 180 lan ngucapake luwih saka basa 110. Minangka sampeyan ngerti, sampeyan bakal laku karo komunitas kabeh sing nuduhake kapentingan lan karepmu. Tujuane kanggo ngobrol liwat obrolan utawa video lan panggilan audio. App kasedhiya ing iTunes lan GooglePlay.

LingQ :

Sawise maneh adhedhasar komunitas, platform iki bakal mbantu sampeyan sinau lan nambah kosakata panjenengan liwat maca file kanggo ngundhuh, guru mung kanggo sampeyan, latihan interaktif lan partisipasi ing obrolan. Cedhak karo jaringan sosial, sampeyan bakal ketemu wong, kaya sampeyan, ing saindenging jagad lan apa ora nggawe kanca. Tansah seneng mlaku ing lemah ing mburi omah sampeyan?
Uga kasedhiya ing iTunes lan GooglePlay

Polyglot Club :

Komunitas komunitas 730,000 saiki. Nyata beda sing sethithik, nanging mung becik, amarga situs iki ngidini sampeyan nyambungake karo wong kanthi ketemu utawa sacara fisik kanggo sinau basa. Rapat reguler diatur ing papan umum utawa bar. Cara apik kanggo laku.

Pakaryan aksen sampeyan katon kaya lokal asli

Pakaryan aksen sampeyan katon kaya lokal asli

 Tanpa gadhah reputasi sing ala kanggo logat Inggris kita, kita Perancis, amarga mirip basa Latin kita karo basa Spanyol, kita cukup bisa nganggo sebutan sing apik. Sampeyan mung kudu nduweni sumber daya sing tepat lan dadi sethithik wani lan apa sing kita tawarkan ing kene.

 Forvo Español  :

Sawijining platform sacara eksklusif adhedhasar sebutan tembung-tembung, sing awake dhewe, dicathet dening para pangguna internet. Sampeyan mung kudu ngetik tembung ing bar telusuran lan situs bakal nglebokake rekaman sing beda saka tembung miturut aksen Spanyol. Bandingake lan milih aksen dhewe ing antarane tembung 127.504 sing disimpen ing situs kasebut!

Carane ngucapake :

Kamus audio pelafalan multibahasa nyata online lan gratis! Ora ana sing luwih gampang lan praktis: sing kudu sampeyan priksa yaiku kothak "spanyol" lan ketik tembung sampeyan ing garis telusuran. Sabanjure, nalika sampeyan ngeklik pocapan, situs bakal nggawa sampeyan menyang kaca khusus ing tembung sampeyan. Sampeyan bakal nemokake ing kaca iki: file audio kanggo pocapan, terjemahan menyang basa liyane. Sentuhan cilik sing apik yaiku sistem pilihan kanggo milih tingkat kesulitan ngucapake saben tembung (gampang, angel, angel banget).

Pronunciation gampang :

Situs iki ora liya minangka versi pengucapan gaya "Google Translate". Penerjemah fonetik Spanyol asli: ketik teks sampeyan ing basa Spanyol lan rungokake. Sampeyan banjur bakal bisa nglatih otonomi lengkap. Sampeyan duwe pilihan antarane Spanyol standar utawa Meksiko .. Ana macem-macem kesenengan!

 Tele Martin TV  :

Martin njupuk sampeyan ing lurung-lurung ing Spanyol, ora ana sing luwih apik kanggo sinau lan nambahake sebutan sampeyan ing video! Sampeyan bakal weruh ekspresi khas komentar dening passersby, judhul film lan kosakata miturut tema, kabeh ana. Sampeyan malah bakal bisa sinau cara 10 kanggo ngirim bir kanthi katon kaya lokal asli!
Video kasebut asli lan nyenengake. Cara sing apik kanggo "menehi aksen ing basa Spanyol": budaya, lelungan lan pembelajaran digabungake!

 Sinau ngendi wae karo aplikasi seluler

Sinau ngendi wae karo aplikasi seluler

 

Mobilitas lan kesederhanaan ing bagean iki!
Kita ndemek aplikasi mobile paling ndhuwur sing diakoni kanggo kualitas pengajaran sing dhuwur. Saka saiki, njupuk guru Spanyol ing kanthong sampeyan. Learning bakal dadi tugas saka wong sugih!

 MosaLingua :

Aplikasi MosaLingua, kanggo 4,49 euros, iku guru Spanyol nyata kanggo njupuk nang endi wae karo sampeyan! Metode iki dilebokake ing sistem latihan sing diwenehake sing ngidini sampeyan sinau kosakata lan ekspresi siap kanggo tujuan komunikasi kanthi cepet. App didhasarake pentinge: pronunciation, vocabulary, pangerten. Cara sing paling prasaja kanggo diasimilasi. Ana sepuluh tingkat sing kasedhiya kanggo nggayuh kawruhmu. Bebarengan sethithik: guru super virtual sampeyan ora ragu-ragu ngelingake sampeyan nalika sampeyan nglirwakake learning sampeyan.

maca  Sinau migunani Cina - cara Ultra efisien lan gratis

 Spanyol Nemo :

Aplikasi Nemo kasedhiya gratis ing iTunes utawa Google Play. Aplikasi iki fokus ing pronunciation sampeyan amarga nggabungake fitur audio kanthi nggunakake rekaman.

Tambahan: bisa diatur kanthi lengkap, sampeyan kudu nyiyapake ruang belajar dhewe kanthi otonomi lengkap. Iki minangka tugas memori sing nyata, amarga fokus ing basis: tembung lan ekspresi sing paling umum. Ora ana kursus sing nyata, luwih becik minangka pendhidhikan sing progresif lan pribadi kanggo sinau kaya sing dikarepake.

Pawulangan Spanyol :

Ing iPhone utawa Android, Spanish Lesson minangka aplikasi mbayar 3,59 euro.
Cara-Nya: pelajaran Basa Spanyol lengkap lan offline liwat tata cara tata bahasa, konjugasi, kosakata lan interaktif. Aplikasi apik lan kualitas pengajaran sing apik banget, sampeyan uga duwe kesempatan kanggo nggarap pronunciation sampeyan.

Duolingo :

Salah siji saka aplikasi sing paling dikenal nganti saiki, yaiku muter lan kualitas dhuwur. Amarga sampeyan bisa dadi penggemar kanthi cepet. Prinsip iki kaya game video amarga sistem gratifikasi. Sampeyan bakal entuk poin karo saben jawaban sing apik, lan bakal kelangan kabeh sing ala. Sampeyan duwe tingkat sing beda-beda sing sampeyan bakal mundhut liwat piwulang singkat limang menit dina. Iki bakal mbantu sampeyan ngisi lubang ing mangsa nalika dadi produktif! Metode iki adhedhasar latihan terjemahan.
Kasedhiya ing Android lan iOS.

Babbel :

Babbel minangka aplikasi sing lengkap banget sing bisa nggawe sampeyan bilingual.
Iki menehi rong jinis modul: kosakata utawa alat.
Thanks kanggo antarmuka sing nyenengake, sampeyan bakal nemokake aktivitas interaktif, latihan lisan lan tulisan. Minat aplikasi iki kanggo sinau basa Spanyol saka diskusi saben dinten. Alat iki ngandhut pangenalan swara sing ngijini sampeyan nggarap aksen. Pawulangan pungkasan 15 menit, banget migunani kanggo wong sing kurang wektu ing ngarep. Siji pawulangan saben dina cukup kanggo nambah pengetahuan Hispanik.
Yen sinau basa Spanyol karo Babbel gratis, kanggo ngakses kabeh kursus, sampeyan kudu langganan langganan 9,99 euro saben sasi.

Busuu :

Aplikasi gratis banget fokus ing pembelajaran kosakata!
Pawulangan kosakata sing beda-beda, dialog audio sing bakal ngidini sampeyan nambahi ngrungokake basa, pronunciation, ejaan, grammar ... muter sinau liwat game lan tes. Aplikasi becik sing menehi kabeh kunci kanggo sinau cepet. Tetep nyambung kanthi permanen liwat mode offline, sambungan internet sampeyan ora bakal dadi alesan maneh.

Sisih kanggo bocah lan bocah-bocah

Sisih kanggo bocah lan bocah-bocah

Sing luwih enom sampeyan miwiti sinau basa sing luwih cepet sampeyan nindakake. Iki wektu kanggo pindhah ing serangan.Propose beda situs web lan app seluler kanggo anak utawa cah anom. Saiki, seneng, kreatif, cendhak cara liyane kanggo sinau lan nglengkapi sekolah!

Educa languages ​​children :

Situs sing lengkap banget kanthi sumber pendidikan sing akeh kanggo mulang basa Spanyol menyang bocah-bocah umur 3 nganti 11 taun. Kauntungan saka situs iki yaiku nawakake macem-macem cara kanggo nyengkuyung anak sinau basa Spanyol. Umume materi pendhidhikan sing ditawakake dikenani biaya, nanging lengkap: DVD, buku, CD, majalah, puisi nursery lan game pendhidhikan.
Kanggo luwih maju, dheweke uga nawakake pilihan situs pendhidhikan ing Spanyol kanggo menehi ekstra sing dibutuhake. Dhukungan paling apik sing ditawakake yaiku PetraLingua lan My First Words.
Mangkono, sampeyan bakal bisa nyedhak karo anak-anak ing tema urip saben dina kanthi aktivitas ing donya seneng-seneng amarga para pahlawan sing diwakili ing metode pembelajaran. Kanggo bareng karo kulawarga, nggawe anakmu golek petualangan!

Software Pendidikan:

Liwat area anggota, anak-anak sampeyan bisa gabungke pawulangan lan sinau basa.
Ana pirang-pirang bagean saka taman kanak-kanak nganti kuliah sing bakal nemu latihan praktis ing matématika, Prancis, utawa awakenings. Kanggo bagean kita, apa kepentingan kita ing kene yaiku game Spanyol. Platform pinter nyata sing nggabungake latihan praktis lan game-game lucu kanggo mbantu anak-anak nalika program sekolah.

Aku seneng ing basa Spanyol :

Aplikasi seluler sing diarani "Holà" sing digawe ing Easy Languages. Liwat lagu, game, crita lan buku sing bakal dingerteni anak sampeyan. Liwat Snow White, Cinderella, Sleeping Beauty, saben dongeng bakal ngenalake anak sampeyan babagan ekspresi anyar lan tembung anyar. Campuran hiburan lan musik sing ora nate kesel. Game kasebut adhedhasar karya hafal kayata main kertu, pewarnaan kaca, ngiro-iro, lsp. Aplikasi seluler iki uga nawakake tuku buku, nomer 1 gratis, lan sampeyan bisa ndeleng ing sawetara telpon nggunakake akun sing padha, dene liyane kudu mbayar.

Kidilangues :

Adhedhasar prinsip sing nyenengake sing padha, platform iki menehi lagu, hiburan kayata kuis, teka-teki, game memori sing ngidini, saliyane kanggo sinau basa, supaya dadi akrab karo budaya Spanyol! Apa sing mbukak atine anak-anakmu, tanpa kudu tetep konco. Rampung gratis lan gratis!

Pilipop :

Liyane app seluler (iOS lan Android), kanggo bocah cilik umur 5 nganti 10 taun. Padha bakal dicelupake ing alam semesta sing nyenengake lan intuisi, amarga metode sing didhasarake kanthi lisan, kanthi aktivitas liyane saka 200! Sangat gampang digunakke, anakmu bakal tresna lan sampeyan uga!
Plus: Langganan sing ngidini anggota kulawarga duwe akses menyang aplikasi 3: Pili Pop Inggris, Pili Pop Español lan Pili Pop Perancis.

Rintisan wisata romantis :

Tutorial kanggo pamirsa saka 9 ing taun 13, sing kalebu enem modul akses mbukak sing bisa mandheg. Tujuan saka situs iki yaiku kanggo ningkatake interlokal basa-basa Romawi. Katelu basa iki yaiku basa Katalan, Spanyol, Prancis, Italia, Portugis lan Romania. Alat perdana iki ningkatake basa-basa kasebut lan ndadekake cara kerja sing simultan lan ora bisa dipungkiri maneh.

Thanks kanggo pilihan sing wiyar iki, basa Don Quixote ora bakal ana maneh rahasia!

Pasala muy bien aprendiendo español!