Print Friendly, PDF & Email

Remunerasi profesional ing sektor sosial lan medico-sosial tambah wiwit 11 Februari 2022. Keputusan sing diterbitake ing Koran resmi saka 11 Februari 2022 nambah gaji 183 net saben wulan kanggo profesional anyar sing kerja ing perusahaan kanggo wong tuwa lan wong cacat. Ukuran kenaikan gaji minangka asil saka perjanjian Ségur de la santé.

maca  Sesuk dalanku