Print Friendly, PDF & Email

Presentasi Udemy France: Kursus-kursus online kanthi jitu mirah

Iku luar biasa angel kanggo mindhah metu pendapat sing cocog, utawa malah luwih elek, paseksen sing bener asli babagan Udemy France. Ndeleng dhewe kanggo takon mesin telusur babagan! Sampeyan bakal nemokake ringkesan artikel cilik sing meh kabeh ditulis utamane kanggo wong sing maca basa Inggris.

Ora perlu ngomong, yen sampeyan ora becik bilingual ... Ora ana sing bisa mbantu sampeyan kanggo njaluk idea sing jelas babagan potensial nyata saka Udemy, uga kualitas sakabèhé kursus online sing ana ing kono.

Platform MOOC sing terus berkembang lan durung ana apa-apa

Udemy minangka perusahaan sing saben dina tuwuh, ora nate mandheg dibahas ing media. Inovatif lan ambisius, iku pesaing utama pimpinan nasional lan "Made in France": OpenClassRoom. Dikenali ing saindenging jagad, bisa uga narik kawigatene siswa lan siswa sing kepenak pangkat, kabeh kepengin sinau kanthi murah.

Nanging sanajan tawaran sing disaranake katon apik banget, mokal ora bisa ndhaftar tanpa menehi ngerti babagan pendapat saka wong-wong sing wis succumbed, utawa njamin reputasi sing apik. Mangkono, kanggo nyoba ngrampungake kekurangan informasi lan cetha babagan Net ing kene, iki pamrih lengkap saka Udemy.

Apa Udemy?

Udemy minangka platform online Open American Massive (MOOC). Ora ana maneh ing sisih liyane Atlantik. Ing situs iki, kita nemokake kabeh kursus ing kabeh subjek bisa lan ora bisa dibayangake, saben karo sepuluh utawa malah rong puluh euro wae.

maca  Financing latihan profesional, pedoman praktis

Supermarket meh "diskon" kursus ing e-learning

Alesan kanggo pungutan udem ing Amerika Serikat lan temtunipun katalog titanic. Ing wektu iki baris ditulis, Udemy France bangga nampilake pelatihan 55 000 cedhak counter.

Nomer rekaman, meh astronomi, utamané nalika mbandhingaké tokoh-tokoh kasebut karo para pesaing ing sektor kasebut. Secara umum, FLOATs (MOOCs ing Perancis - Training Online Terbuka kanggo Kabeh) kesandhung luwih saka 50 kursus simultaneous.

Kepiye carane miwiti ngirim kursus dhewe ing Udemy?

Mungkin sampeyan duwe apa-apa kanggo mulang ing saindenging jagad? Yen sampeyan duwe keahlian, sing luwih akeh ing lapangan sing narik kawigaten sampeyan, sampeyan kudu ngerti manawa sampeyan duwe kemungkinan nawakake latihan online dhewe ing platform kasebut.

Pancen, ing Udemy, sapa bisa ndhaftar minangka pelatih lan menehi kursus dhewe. Sawetara profesor sing MOOCs banget uga ndherekake malah ngatur kanggo njaluk tambahan gaji banget. Iku kasunyatan sing saben wong bisa nuduhake kawruh sing wis ngidini Udemy nggedhekake dina katalog sawise dina.

Cara sing apik kanggo nggedhekake kawruh kanthi biaya sing luwih murah

Ora amarga UDM Prancis nampi kanthi mbukak tangan kabeh wong sing pengin ngusul MOOC dhewe, sing kasebut kualitas apik. Sing bener-bener ngelawan. Iku ora aneh kanggo nemokake nugget. Kauntungan saka pilihan kursus iki yaiku supaya sampeyan bisa sinau kabeh babagan Udemy.

maca  Maxicours: referensi tutoring online murah

Ana macem-macem kursus kanggo sinau nggambar, latihan sinau babagan nglatih asu utawa sinau pertolongan pertama. Iki tawaran sing tanpa wates, meh ora wajar, sing ndadekake Udemy beda karo para pesainge. Apa sampeyan pengin entuk ilmu anyar? Apa wae area sing sampeyan karepake, sampeyan mesthi bakal nemokake apa sing sampeyan goleki ing platform iki.

Bedane antarane Udemy lan Prancis Udemy

Yen sampeyan entuk masalah lan milih ndhaptar kanggo Udemy versi Prancis, sampeyan bakal kanthi cepet ndeleng kanthi luwih ati amarga luwih saka 70% kursus online sing kasedhiya mung nganggo basa Inggris. Aja geger. Kabeh normal. Aja lali yen MOOCs teka langsung saka Amerika Serikat!

Iki dudu asil saka bug komputer utawa uga kesalahan nalika sampeyan ngisi profil sampeyan. Sampeyan kudu ngerti yen Udemy wis arep ngalahake jagad iki. Apa sing luwih normal ing kasus iki, tinimbang nawakake kursus nganggo basa sing paling dingerteni ing jagad iki?

Olivier Sinson, bos saka Udemy France, kanggo nelukake heksagon kasebut

Ora bisa ngartikake siji tembung ing basa Inggris? Ngerti manawa Olivier Sinson, kepala Udemy France kanthi pribadi, nganggep serius topik kasebut. Dheweke uga bubar ngumumake yen pengin, jangka panjang, nawakake kursus sing bisa ditindakake ing Prancis. Mula, iku aman yen ora mandheg ing kana wae. Katalog basa Prancis mesthi ora bakal mandheg saya suwe saya suwe.

maca  Tindakake MOOC ing Openclassroom kanggo ngedongkrak CV kanthi cepet

Wis ing 2017, Olivier Sinson wis ngatasi pelatihan digital kanggo saingan karo OpenClassRoom. Yen sampeyan ora ngerti pesaing Udemy iki, iku ora luwih utawa kurang tinimbang pimpinan pasar FLOATs ing Prancis. Kita wis nyumurupi kursus pembelajaran jarak jauh sing saya maju sajrone taun ing Udemy. Nanging, utamane fokus ing topik IT, digital lan program. Iki kanggo nglindhungi platform Mathieu Nebra. Kabeh kursus latihan online kasebut, mesthi ditawakake kanthi basa Prancis.

Udemy France adoh saka ngembangake

Mugi-mugi 2018, Olivier Sinson terus nambah ekspansi katalog MOOC sing dadi prioritas ing strategi komersial. Elingi, Nanging, sampeyan bisa mbantu tugas iki angel kanthi aturan dhewe ing platform.

Ora ana kesempatan sing apik kanggo nglakoni pengalaman sing anyar lan bermanfaat?