Mooc "Akuntansi kanggo kabeh" nduweni tujuan kanggo menehi non-spesialis kabeh alat kanggo mangerteni laporan akuntansi, laporan rapat umum, laporan auditor sajrone penggabungan, nambah modal ... supaya bisa aktif ing manajemen perusahaan. Pancen, pangerten pambangunan laporan akuntansi ngidini sampeyan asimilasi diagnosis, nggawe alat manajemen dhewe lan nyetel rencana kemajuan sampeyan dhewe: akuntansi minangka bisnis saben wong!

Mbebasake dhewe saka teknik akuntansi (koran sing misuwur) kanggo fokus ing aspek pengambilan keputusan, MOOC iki beda karo umume piwulang sing ana ing wilayah iki lan menehi ringkesan lengkap babagan pengaruh tumindak sing beda sing bisa ditindakake dening perusahaan. ing neraca lan akun laba rugi

Kursus iki tujuane nyedhiyakake kabeh alat sing ngidini eksekutif ing perusahaan:

  • Ngerti pengaruh kabeh keputusan manajerial babagan akuntansi lan laporan keuangan;
  • Nganggo basa kabeh wong lanang lan wadon saka tokoh, lan kanthi mangkono dialog karo bankir, akuntan chartered, auditor, pengacara bisnis, pemegang saham (dana pensiun)...
  • Mbela proyek bisnis (nyiyapake pabrik anyar, mbenerake investasi, nyetel ...

Terus maca artikel ing situs asli →