Print Friendly, PDF & Email

Saben dina kita ngalami anyar aplikasi penting kanggo urip saben dinten, sing bakal dadi ora liwati sawetara taun sabanjure, lan sing, uga ing lapangan pribadi minangka profesional.

Apa wae piranti lunak, aplikasi utawa situs web sing gampang, meh kabeh layanan kasebut kudu nggawe akun lan ora ana kasusahan yen mbusak akun iki nalika sampeyan ora nindakake 'ora nggunakake maneh!

Paling wektu, apps muter ing kasulitan mbusak akun kanggo njaga informasi pribadhi sampeyan supaya sampeyan bisa miwiti maneh supaya sampeyan bali menyang nggunakake layanan utawa kadhangkala uga ngedol menyang perusahaan katelu.

Pancen, tanpa mangerteni prosedur sing bener, kadhangkala mbingungake kanggo mbusak akun sampeyan, sing paling akeh sing seneng nyerah lan ninggalake informasi sing dikirim menyang perusahaan sing terus dilecehke, kanggo mungkasi spam ing kasus sing paling apik.

Mulane solusi wis metu kanggo menehi sampeyan, tanpa kudu nggawe akun, kabeh informasi rinci (ing Basa Inggris) kanggo saben layanan kanggo mangerteni prosedur nutup akun.

Aplikasi iki, utawa luwih becik, situs web iki diarani AccountKiller!

Kepiye cara AkunKiller?

AccountKiller.com mung minangka situs sing nampilake paling akeh layanan ing macem-macem formulir, sing utamané angel dibusak, utawa ora intuisi nalika nuli nutup akun.

Mula ana macem-macem layanan sing beda-beda, kayata Facebook, Skype utawa Tinder. Yen sampeyan wis nyoba nutup salah sawijining akun, sampeyan bakal ngerti manawa kasedhiya pandhuan. Sampeyan bisa uga ora sukses lan pungkasane nyerah. Yen mangkono, durung kasep, kanthi AccountKiller sampeyan isih bisa males.

maca  Perangkat lunak pengolah kata

AccountKiller nyorot situs lan aplikasi sing beda miturut kesulitan nutup akun. Ana werna 3 (Putih, Grey, Ireng), putih sing paling gampang lan ireng paling rumit.

Luwih saka pandhuan, ekstensi peringatan?

AccountKiller ora mandheg ing pandhuan sing gampang. Sejatine, situs iki nawakake ekstensi dhewe, kasedhiya ing browser sing paling akeh uga ing IOS. Ekstensi iki bisa ditemokake kanthi jeneng: AccountKiller SiteCheck.

Minat aplikasi iki ora mbusak akun kanggo sampeyan, nanging malah bisa dadi watch ing tingkat kondisi kanggo mbusak akun ing layanan tartamtu.

Liwat aplikasi iki, yen sampeyan pengin ndhaftar ing ngendi wae lan situs kasebut kasebut ing database AccountKiller (sing uga bisa dianyari dening pangguna sing duwe kesempatan ngirim situs langsung ing www.accountkiller.com ), ekstensi bakal ngelingake sampeyan kanthi menehi kabeh informasi sing dibutuhake kanggo mbusak akun kanthi cepet lan efisien ing dina sing dikarepake!