Print Friendly, PDF & Email

Description

  • Le Sade sosial dadi salesperson efektif ing LinkedIn!
  • LinkedIn, jaringan sosial kang ... musataken nomer profesional B2B paling gedhe kanthi kemungkinan konversi menyang B2C!
  • Ing LinkedIn, kranjang rata-rata Wétan… nganti 3X luwih gedhe tinimbang ing jejaring sosial liyane!

iki jaringan sosial sing maju… Nalika jaringan sosial klasik sing jenuh temen tampilan ing Kurangé populasi!

Aku mulang sampeyan carane dadi ahli ing teknik sales ing LinkedIn kanggo mbledhosake kegiatan / bisnis sampeyan!

Napa investasi ing LinkedIn kanggo didol ing taun 2020?

LinkedIn minangka jaringan sing bakal nggabungake 1 milyar profesional, 56% sing nggunakake saben dina.

Dadi, yen sampeyan bisa entuk pin saka game sampeyan bakal ngasilake kanthi cepet kanggo nambah dodolan sepuluh tikel:

  • Ngembangake bisnis sampeyan: 30 yuta perusahaan lan 94% profesional B2B wis ana ing LinkedIn! Aku mulang sampeyan carane dadi ahli strategi bisnis kanthi Jual Sosial lan entuk penjualan B2B utawa B2C saka lemah. Aku nuduhake tips sampeyan sing ngidini aku dina iki entuk 40% penghasilan karo LinkedIn, + 190% lalu lintas ing situsku ing…

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Vaksinologi