Print Friendly, PDF & Email

Wiwit tanggal 1 Januari 2019, ing framework undang-undang kanggo Kebebasan milih masa depan profesional, CPF dikreditake ing euro lan ora ana pirang-pirang jam maneh.

Apa akun latihan pribadi?

Akun Latihan Pribadi (CPF) ngidini wong sing aktif, sanalika mlebu ing pasar tenaga kerja lan nganti tanggal dheweke nggunakake kabeh hak pensiun, kanggo entuk hak pensiun. latihan sing bisa dikepengini sajrone urip profesional. Ambisi Akun Pelatihan Pribadi (CPF) saengga bisa menehi kontribusi, kanthi inisiatif saka wong kasebut, kanggo njaga keterampilan kerja lan ngamanake karir profesional.

Minangka pangecualian kanggo prinsip sing kasebut ing ndhuwur, Akun Latihan Pribadi (CPF) bisa terus dibiayai sanajan sing duwe negesake negesake kabeh hak pensiun, lan iki miturut kegiyatan sukarela lan sukarela sing ditindakake.

NGANGET
Akun pelatihan pribadi (CPF) ngganti hak individu kanggo pelatihan (DIF) tanggal 1 Januari 2015, kanthi diterusake maneh hak sing diduweni. Sisa jam DIF sing ora dikonsumsi bisa ditransfer menyang Akun

maca  Nggawe bisnis: carane nyiyapake proyek kanthi bener