Print Friendly, PDF & Email

Kanthi njupuk kursus iki, sampeyan bakal duwe gambaran global babagan akuntansi manajemen lan bisa ngerti macem-macem aspek:

  • Kepiye cara ngalih saka akuntansi finansial menyang akuntansi manajemen?
  • Carane nyiyapake model pitungan biaya?
  • Kepiye cara ngetung titik impas sampeyan?
  • Kepiye cara nyetel anggaran lan mbandhingake ramalan karo sing nyata?
  • Carane milih ing antarane cara pitungan beda?

Ing pungkasan MOOC iki, sampeyan bakal otonom ing nyetel model pitungan ing spreadsheet.

Kursus iki ditujokake kanggo kabeh wong sing duwe minat ing Akuntansi Manajemen: utamane cocog kanggo wong sing dibutuhake kanggo ngitung biaya, ing kasus latihan utawa kegiatan profesional. Uga bisa diterusake dening wong-wong sing kepengin weruh utawa kasengsem ing disiplin iki. Mulane MOOC iki darmabakti kanggo kabeh sing kasengsem ing petungan biaya lan sing pengin luwih ngerti fungsi saka perusahaan.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Dhasar Manajemen Proyek: Masalah Etika