Print Friendly, PDF & Email

Nggampangake transisi profesional para karyawan sing kena pengaruh sosial akibat krisis kesehatan, iki minangka tujuane sistem Transisi Kolektif.

Iki ditujokake kanggo karyawan sing tugase diancam lan bakal nggawe profesi sing ngajanjekake kabutuhan sing ora ana kabutuhane kanthi lokal.

Sistem iki bakal dibiayai karo Formasi FNE nganti 500 juta euro lan dening perusahaan sing ana ...

 

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Latihan Excel - Ningkatake produktivitas ing Excel