Print Friendly, PDF & Email

Ing pungkasan kursus iki, sampeyan bakal bisa:

  • ngringkes lan sintesis tabel data nggunakake grafik prasaja;
  • nggunakake metode visualisasi sing cocog kanggo analisis eksplorasi multidimensi;
  • napsirake asil analisis lan klasifikasi faktor;
  • ngenali, gegayutan karo masalah lan data, cara sing cocok kanggo njelajah sakumpulan data miturut sifat lan struktur variabel;
  • njelasno respon kanggo survey;
  • nindakaken metode analisis data tekstual
  • ngleksanakake metode faktorial lan klasifikasi ing piranti lunak gratis R

Ing ringkesan, sampeyan bakal otonom ing implementasine lan interpretasi analisis eksplorasi multidimensi.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Ngatur bisnis sampeyan kanthi beda