Print Friendly, PDF & Email

Teori Biasane, analisis ukuran partikel nyedhiyakake proporsi butir kanthi diameter sing beda; analisis iki bisa rampung loro dening sieving lan dening sedimentation ing banyu ing aplikasi saka hukum Stokes '.

Gumantung saka ukuran lan jumlah biji sing nggawe agregat, agregat kasebut diarani denda, pasir, kerikil utawa kerikil. Nanging, kanggo agregat tartamtu, kabeh butir sing dadi siji ora kabeh duwe ukuran sing padha.

Kanggo nindakake iki, biji-bijian diklasifikasikake ing seri sieves nested.

maca  Fisika umum kanggo wiwitan apik ing pendidikan sing luwih dhuwur